writing-img

Ledvica-razširjen votli sistem

clock-img

09.02.2009, 21:36

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

V desni ledvici je ugotovljen razširjen votli sistem-zastoj III.do IV.stopnje. Zdravnik mi je samo predlagal redne kontrole na UZ. Ima/je imel kdo podobne težave in kako je možno to pozdravit; če je le možno? Kot sem prebrala je posledica tega zastajanje urina in odtekanje nazaj v ledvico in povzroča vnetje. Od tod mi verjetno tudi vsakokratna vnetja urina in mehurja.
Na internetu sem najdla informacije o nefrologu-internistu in nekaj o preiskavi UZMCUG in MCUG.

Kakršnekoli inf. dobrodošle! user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

clock-img

10.02.2009, 09:02

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Ne razumem čist dobro, a to pri tebi ali pri dojenčku??? Od moje sestrične tamala je imela ob rojstvu refluks sečil. Se ji je urin vračal v ledvička oz je imela celo še eno izvodilo kar nekam v telo. Se ji je začelo vnemat in so jo zato operirali.

clock-img

10.02.2009, 10:37

clock-img

Lalica1

pencil-img

710

Pozdravljena pokica!

Jaz imam ptotično ledvico, kar pomeni, da ledvica ni na svojem mestu, temveč plava v maščobi. Zaradi tega moram ohranjati čimbolj konstantno telesno težo, ker v nasprotnem primeru boli. Zaradi tega imam tudi nekaj več možnosti za vnetje in te zadeve. Pomagam pa si tako, da skrbim za toploto. Ledvični pas je zakon (sicer v nosečnosti veliko premajhen user posted image ) ampak sedaj ga ne spravim gor. Zato pa imam kakšen topel šal ovit in je kar prijetno.

No, ta moja zadeva se ne da pozdraviti, moram pa paziti nase. Sicer res ni nič hudega, če pozimi le pazim na toploto v ledvenem predelu. Mogoče bi tebi tudi kaj takega pomagalo.

Več pa na žalost ne vem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem