writing-img

Lefkas

clock-img

06.01.2009, 13:36

clock-img

Kanny

pencil-img

121

Živjo,

Poleti gremo tja. Pa me zanima ali obstaja hotel s 4 * na zahodni strani otoka. Se pravi v krajih Agios Nikitas, Agios Ioannis, Kathesma, Porto Katsiki.

Hvala za info

clock-img

06.01.2009, 14:34

clock-img

rija

pencil-img

15589

ja user posted image

...vox populi...

clock-img

06.01.2009, 15:01

clock-img

kepa*

pencil-img

1558

Mi smo bili pred 2 letoma v hotelu Santa Marina v Agiosu Nikitasu, ki ima sicer 3 zvezdice, a je bil čist kul.

Sicer pa poglej v kataloge raznih TA, Intelekta ima sigurno fajn ponudbo.

Letos pa bo!

clock-img

23.01.2009, 18:54

clock-img

zoja10

pencil-img

1060

ojla hoj...Zavidam tiuser posted image

z mojim dragim sva bila poleti na Lefkasu, čudovito...plaže, morje, barve, padeš dol...neverjetno in niti ne tko zlo zlo turistično... no ja odvisno kaj iščeš. Bo pa treba mal rit razmigat ker so na vse lepe plaže stopnice al pa strme poti..sej je koristno user posted image
Bivala sva v hotelu santa marina v vasici agios nikitas ki ima 3 zvezdice in je kul, hrana je tud kr dobra(tisti ki so stalni gostje v grčiji so bili nad hrano navdušeni), čeprav po 7 dneh mi je šla že prav na ž....je pa pri naših agencijah na tej strani otoka edini ki ponuja polpenzion zato se splača.
Samo na to te opozarjam, ne si iskat hotela na vzhodni strani ker je neprimerljiva z zahodno(kar se naravnih lepot tiče, je pa vzhodna bolj turistična oz je več štantovuser posted image )

Aja pa še nekaj pazi....user posted image mi smo tam nekaj novega dobili.... sem user posted image ,  (upam sam da ne bo črn in len)user posted image user posted image  

se bom pa na lefkas vsekakor še vrnila...
Če te še kaj zanima piši zs...

joj kako je blo lepouser posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem