cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Lego figurice

clock-img

08.12.2008, 09:12

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

A se da kje kupit samo figurice od lego. Recimo samo krave in konje... vem da so tisti seti ampak v vrtcu sem videla, da imajo 20 krav, pa 30 konjev...

clock-img

08.12.2008, 15:45

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Od Lego Duplo še nisem videla posebej. Od Lego (4+) pa imajo recimo v Toysu, da si nabereš kakšne posebne (okna, vrata, kolesa,....) take specialne kocke prodajajo na vrečke.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

08.12.2008, 15:47

clock-img

brigitaa

pencil-img

335

V Toysu''?????kje to je, mene tud zanima
Hvala

Kar ne ubije, te samo okrepi

clock-img

09.12.2008, 09:44

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Toys'r'us, mi hodimo v Graz user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

09.12.2008, 09:54

clock-img

blaža

pencil-img

8795

U Graz, mi je pa daleč, pa z veseljem bi kupila kakšno okno, strehe, smrečico, kot je bla včasih, če se je še dobi.user posted image

clock-img

09.12.2008, 10:02

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Okna, strešniki, kolesa se dobijo v posameznih škatlah po cca 10 EUR. Imajo jih pri nas v Sparu in v Direndaju.
Drugače pa v Toy,s-u nisem videla Duplo kock v posamezni prodaji, "normalne" velikosti pa dobiš tudi živali, drevesa, .... ampak so res precej majhne.
Aja, še to. Mogoče se da naročiti preko spletne trgovine. Mi prakticiramo nakupe po povzetju na naslov poštno ležeče "prva pošta čez mejo". Preverjeno deluje.

< Sporočilo je popravil Lenny -- 9.12.2008 10:03:58 >

clock-img

09.12.2008, 19:29

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

Okna, strešniki, kolesa se dobijo v posameznih škatlah po cca 10 EUR. Imajo jih pri nas v Sparu in v Direndaju.

a to je govora o duplo legicah? ker jaz tud to iscem - bi imela okna in vrata user posted image hvala.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

clock-img

10.12.2008, 09:17

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Ne, tinaaja, te dodatne škatle so za normalne lego kocke. Za Duplo še nisem videla.

clock-img

02.01.2009, 14:57

clock-img

*Orhideja*

pencil-img

63

Posamezne kocke lahko naročite pri raznih lego zbirateljih. Na tejle strani jih je cel kup: http://www.bricklink.com/browse.asp Na prvi strani imate seznam trgovin (prodajalcev), nekaj malega jih je tudi iz Slovenije. Lahko pa tudi vprašate na forumu, ki je namenjem lego zbiralcem: http://slobricks.mojforum.si/slobricks.html Tukaj vam bodo tudi pomagali naročiti iz zgoraj napisanega linka. Drugače pa lahko posamezne lego kocke kupite tudi v Legolandu. Nam najbljižji je Munchen. Tam si nabereš kocke, ki jih potrebuješ, potem pa ti jih stehtajo, ker je cena na kilo.

Benjamin: 13.8.2009

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem