writing-img

Lego kocke Mojster Miha

clock-img

22.11.2006, 14:26

clock-img

deaana

pencil-img

5

Jaz bi vas vprašala, če katera ve kje se dobita Valjar Tone ter Traktor Janez iz kolekcije Duplo Lego kocke. Prečesali smo namreč vse trgovine Baby Center, Interspar, Ariel, Tuš, Mercator, vendar žal brez uspeha. Mojemu Mihu manjkata namreč samo še valjar in traktor, ki si ju močno želi. Prosim, če katera ve, naj mi sporoči, kako do njih. Zanima me, če se ju da dobiti v Avstriji ali naročiti preko spleta. Lep pozdrav in hvala za odgovore.

clock-img

22.11.2006, 14:30

clock-img

klavdijas

pencil-img

406

Mislim, da sem videla Toneta v Direndaju Kranj. Pokliči v eno od trgovin Direndaj in ti bo pogledala v računalnik, kje jih imajo na zalogi. So pa trgovke zelo prijazne in ti bodo pomagale z dobavo.

Lp,

Klavdija

clock-img

22.11.2006, 15:37

clock-img

lstand

pencil-img

54

Poglej na spletno stran od www.mytoys.de  mogoče boš tukaj kaj našla, ali pa na www.toysrus.at .
Seveda če ne najdeš v naših trgovinah. Jaz sem do sedaj duplo kupovala v baby centru in v šparu. Je pa res, da še teh dveh nismo nabavli.
LP

< Sporočilo je popravil lstand -- 22.11.2006 15:40:58 >

clock-img

22.11.2006, 15:40

clock-img

noe

pencil-img

982

Ali pa na sonček.si, pa še cene imajo kar ugodne. Vid bo dobil za miklavža vlaka Tomaža, ki je 3890, v Baby centru pa 6000,  se splača mal pogledat, lp

clock-img

22.11.2006, 15:42

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Skoraj 100%sem, da sem videla kocke v Mullerju v BTCju, tudi jaz non stop čekiram legice za oba za darilca. So pa cene različne, pa Muller ima več izbire se mi zdi oz. tudi kaj takega, kar drugje ni.

I don't care what they say, I just wanna live my life

clock-img

22.11.2006, 15:54

clock-img

bumerang

pencil-img

3207

V Mullerju, v koprskem zagotovo... pač pa nimajo "kompleta za recikliranje". user posted image
Poglej tudi na internetni strani trgovine Huda mravljica.

Ustavi se in prišel boš!

clock-img

22.11.2006, 15:59

clock-img

katjandraž

pencil-img

1238

Lego ima ponavadi največ v Muellerju in ponavadi je tudi najceneje, ker oni uvažajo sami.

clock-img

20.12.2009, 23:08

clock-img

ursa_p

pencil-img

1227

Obujam temo po treh letih! :D

Mogoce kdo ve kje bi dobila traktor Mojster Miha???

Pregledala sem ze vse spletne strani, iskala tudi po trgovinah in tudi na bolhi, ce bi dobila rabljenega, a ni bilo uspeha.

Hvala, Ursa

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem