cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Lekadol direkt

clock-img

05.01.2006, 12:42

clock-img

Jolly

pencil-img

51

Noseca sem skoraj 5 mesecev, imam blazne migrene in zdaj se zobobol. moja zobozdravnica pride sele v ponedeljek, drugemu pa ne bi sla. zanima me kako vpliva lekadol direkt med nosecnostjo na plod, ali ima kaksne stranske ucinke. GFlavobol me res daje in skoraj vsak dan ze 5 dni moram vzeti 1-2 tablčeti. tako mi je svetovala v lekarni in rekla da je lekadol edini, ki ga lahko jemljes mad nosecnostjo. je to res?????

clock-img

05.01.2006, 12:44

clock-img

lumpy

pencil-img

874

Ja lekadol je  res edina stvar, ki jo med nosečnostjo lahko vzameš - počakaj na svojega zdravnika in boš videla , kaj ti bo dejal, če bo fejst hudo te bodo verjetno dali v bolnišnico.

Čim več počivaj in veliko tekočine.

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

clock-img

05.01.2006, 12:47

clock-img

Jolly

pencil-img

51

A te zaradi tega dajo v bolnico? Upam, da ne ker imamo doma se enega malega fakinauser posted image , ki rabi mamico... zato pa moram biti ok, da lahko skrbim lepo zanj in se mu posvecam.

clock-img

05.01.2006, 12:48

clock-img

lana38

pencil-img

6327

Samo, če prečitaš navodila, tudi pri lekadolu piše, da naj ga nosečnice ne jemljejo.?! Zdaj pa vedi, kaj je res, to kar pravijo v lekarni ali to kar piše na navodilu v sami škatlici.?
Lp

lana38

clock-img

05.01.2006, 14:26

clock-img

Anonimen

Jaz sem pri zdravnici zvedela,da v NAJNUJNIŠIH primerih 2Xpo pol tabletke na dan(na šest ur)

clock-img

05.01.2006, 14:33

clock-img

Andra

pencil-img

825

Tudi jaz sem imela hude glavobole in sem po zdravnikovem navodilu lahko v nosečnosti jemala lekadol. Ne škoduje plodu, le predozirati ne smeš!

clock-img

05.01.2006, 14:35

clock-img

arielca

pencil-img

2312

Lekadol lahko jemlješ med nosečnostjo in tudi potem, ko dojiš. Izjema so tiste nosečnice in doječe matere, ki ga niso smele jemati že prej (v primeru alergične reakcije na katero od sestavin).

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

clock-img

05.01.2006, 22:32

clock-img

SOONka

pencil-img

174

KOLIKO PA LAHKO TEH LEKADOLOV SPIJEM?

clock-img

05.01.2006, 23:15

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Jaz sem Lekadol jemala.,ko sem med tadrugo nosečnostjo staknila rota+adeno virus.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem