writing-img

Leonišče-laboratorij

clock-img

26.08.2008, 16:43

clock-img

KulGirl

pencil-img

204

Danes sem bila prvič v ambulanti za nepl. v Leonišču. V bistvu sama papirologija in procedure. Pri zdravnici sem bila pa vsega 5 minut. Samo pogovor. Dobila sem napotnico za UZ in za odvzem krvi za hormone in fanta sem naročila na spermiogram. Bilo je toliko enih info. da sedaj ne vem kako in kaj s tem laboratorijem. Vem, da je v drugem nadstropju in da mi morajo odvezeti kri 3.-6. dan M.
Zanima me ali je treba prej klicati v laboratorij, ali grem kar tja, ko bom imela M. Kakšen delovni čas sploh je v laboratoriju in ali je potrebno veliko čakati.

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

clock-img

26.08.2008, 16:48

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

Ne, nič ne rabiš klicat. Enostavno greš tja in opraviš - delajo pa od vsak dan med tednom od 8.30 do 15.00.

Aja, je v 2. nadstropju levo user posted image

< Sporočilo je popravil Majuska -- 26.8.2008 16:49:34 >

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

clock-img

26.08.2008, 17:44

clock-img

KulGirl

pencil-img

204

Uh, najlepša hvala za hiter odgovor.

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

clock-img

26.08.2008, 20:23

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Itak si dobila napotnico za laboratorij, tako da samo prideš tja med 9-14. uro in opraviš.

clock-img

28.08.2008, 09:07

clock-img

KulGirl

pencil-img

204

Še en problem imam. Moj fant je naročen za 1. spermiogram. Zanima me ali se mora v vsakem primeru narčit tudi k andrologu ali to ni potrebno. Moja zdravnica je dr. Ribič.

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

clock-img

28.08.2008, 09:36

clock-img

boob

pencil-img

1127

dokler mu ne rečejo ni treba, ker itak mu mora tvoja G dat napotnico. . . no vsaj pr nama je blo tako. Prvič je šel samo na spermiogram, drugič pa najprej na spermiogram pa napotnicio za androloga je dobiu

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem