writing-img

Lepe misli za našo witto

clock-img

04.06.2008, 11:27

clock-img

Kepica83

pencil-img

2921

Tak drage RR-jevke! Danes že kar nekaj časa tekam po stanovanju z solzami v očeh ker je naša RR-jevka witto in moja dobra prijateljica ugledala magičen +. Po tolikih neuspehih in pretočenih solzah je zdaj spet čas za smeh. Draga witto zadnji čas je bilo veliko padcev in slabih trenutkov kaj se tiče nosečnosti. Zato ti sedaj iz srca želim da ti končno uspe in da bo sedaj vse vredu. Kljub svojim težavam si me vedno bodrila in mi vlivala moč da se spopadem z grenkimi trenutki ki so me doleteli v zadnjem času. Vedno si imela toplo besedo za mene katera mi je velikokrat privabla solze v oči. Zato se ti iz srca zahvaljujem ker si del mene.  Mislim na tebe in ti želim čudovito nosečnost!user posted image   

clock-img

04.06.2008, 11:33

clock-img

~Biba~

pencil-img

1864

user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.06.2008, 11:33

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.06.2008, 11:36

clock-img

Kepica83

pencil-img

2921

hvala kleja in ninny da se veselita z mano. Super ste!user posted image

clock-img

04.06.2008, 11:38

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

Čestitkeuser posted image user posted image

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

clock-img

04.06.2008, 11:39

clock-img

spps

pencil-img

14046

miniko,zelo lepo napisano.predvsem iskreno,pri vaju z witto je prijateljstvo v pravem pomenu besede.skupaj sta v dobrih in lepih trenutkih in lahko sta srečne,da imata ena drugo.
v današnjem času je zelo malo pristnega prijateljstva in lepo je ,da se tega zavedata...
Bodita si v oporo ena drugi še naprej,in upam,da bosta obe doživljale več lepih trenutkov ,kot pa slabih in žalostnih....

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

04.06.2008, 11:45

clock-img

srki

pencil-img

9222

Lepouser posted image . Pa zdravo nosečnost ji želimuser posted image .

clock-img

04.06.2008, 11:53

clock-img

witto

pencil-img

1014

Miniko hormoni mi laufajo 100 na uro......................user posted image user posted image user posted image  hvala ti, hvala tebi za vse vspodbude, lepe želje in misli. Hvala vsem tu gor, ker razumete, podpirate, sočustvujete, odgovarjate, na tisoč enakih vprašanj, in ste potrpežljive.Neverjetne ste, človek se takoj počuti neizmerno bogat ob takem krogu prijatelic. Pa čeprav se ne poznamo, pa vendar globoko v duši čutimo........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.06.2008, 11:55

clock-img

Blueberry

pencil-img

2800

Iskrene čestitke in lepo predvsem pa zdravo nosečnost!!user posted image

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

clock-img

04.06.2008, 11:58

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image Miniko in user posted image user posted image user posted image user posted image Witto!

clock-img

04.06.2008, 11:59

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

res lepo in iskreno!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  witto velikoooooo zdravja in sreče... user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

clock-img

04.06.2008, 12:09

clock-img

Kepica83

pencil-img

2921

spps! Ja dandanes je res zelo malo iskenih prijateljstv. Žal naju z witto ločuje razdalje ampak si kljub temu poskušama pomagat z toplimi besedami in posti polnih optimizma in dobre volje. Vendar pa tudi ve zelo pripomorete k boljšemu počutju in dobri volji. Ker ste vedno na voljo z raznimi nasveti in toplo besedo. Ostanite takšne kot ste user posted image

clock-img

04.06.2008, 12:39

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Čestitke! user posted image user posted image user posted image

Naj bo user posted image čim lepša in brezskrbna!user posted image

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

04.06.2008, 12:41

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Čestitke!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

04.06.2008, 12:54

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: miniko

spps! Ja dandanes je res zelo malo iskenih prijateljstv. Žal naju z witto ločuje razdalje ampak si kljub temu poskušama pomagat z toplimi besedami in posti polnih optimizma in dobre volje. Vendar pa tudi ve zelo pripomorete k boljšemu počutju in dobri volji. Ker ste vedno na voljo z raznimi nasveti in toplo besedo. Ostanite takšne kot ste user posted image

včasih tudi napisana beseda lahko veliko več pomeni ,če je iskrena...
marsikdo tega ne zna cenit,ampak takim kot sem jaz in meni podobnim lahko že samo kakšna topla beseda polepša dan.
vse gre prehitro in hitro se zgodi ,da pozabimo na malenkosti,ki veliko pomenijo....
lep dan vsemuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

04.06.2008, 13:51

clock-img

tweety83

pencil-img

784

Iskrene čestitke. Naj bo teh devet mesecev magičnih in naj te razveseli zdrav mali škratek.

Lep danuser posted image

clock-img

04.06.2008, 13:55

clock-img

Blacky30

pencil-img

4685

Čestitam!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.06.2008, 14:21

clock-img

maja24

pencil-img

2514

Čestitke!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.06.2008, 14:24

clock-img

lyra*

pencil-img

1477

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

clock-img

04.06.2008, 14:36

clock-img

Rožica82

pencil-img

1267

clock-img

04.06.2008, 14:38

clock-img

_sanja_*

pencil-img

1444

Čestitke tudi od mene! user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.06.2008, 14:38

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

čestitke user posted image user posted image user posted image  veselo, zdravo, super nosečnost ti želim in zdravega user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

04.06.2008, 14:51

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

iskrene čestitke tudi od mene user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.06.2008, 19:11

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

WITTO.......iz srca iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image , lepo user posted image , sladkihuser posted image , zdravouser posted image  in čim manjuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

clock-img

04.06.2008, 19:45

clock-img

murkica

pencil-img

2075

witto- res iskrene čestitke. Po vseh težavah, ki so te pestile in nagajanju M, ti želim, da ti teh dobrih 8 M mine hitro, brez težav in da boš lahko v roke prijela svojo pikico.

ČESTITKE

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem