writing-img

Lepo jutro

clock-img

27.04.2005, 08:54

clock-img

SANDY

pencil-img

1769

..končno smo dočakali tale sonček..in se bomo kar kmalu ven pobrali! Ampak sedaj je pa še obvezna topla, slastna :kava: mmmmmmm

:sloncek:

clock-img

27.04.2005, 08:56

clock-img

mammika

pencil-img

860

se strinjam s tabo Sendy

Lep dan vsem :kava::kava:

clock-img

27.04.2005, 09:02

clock-img

Taša

pencil-img

1229

Dobro jutro...že kar nekaj časa.. sem že dve :kava: spila, Maša že spi drugo rundo, Nika pa ni dolgo kar se je zbudila...Ja, zunaj je res lepo vreme...joj ko bi šla nekam na en izlet..pa smo same.. ati je šel že zjutraj v službo:(( in bo delal celi dan...Me pa se bomo peš odpravile k babici na kosilo (za kosilo bodo štruklji-njami)..pol bomo pa še malce zunaj... in tako bo dan minil.... Upam vsaj da naš ati ne bo delal še med 1. majskimi-kar kaže...:((:((, da bomo vsaj takrat lahko šli nekam ....

clock-img

27.04.2005, 09:04

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Lep dan oz.za nas ki smo šele vstali jutroooo!!!!!!:kava::kava::kava::kava::kava::kava:
Danes pa res upam,da bo lep dan za sprehod, da ne bo pihalo:(

:miska:

clock-img

27.04.2005, 09:15

clock-img

dory

pencil-img

8852

Mi dons kot vedno zgodnji in jo ze sibamo na ta prekrasen soncek :)9nebesa

clock-img

27.04.2005, 09:20

clock-img

smrček

pencil-img

699

Jutro :zaspan:
Gašper že tud spi drugo rundo, jst se pa še kar pretegujem. Še premišljujem, kaj bomo jedli za kosilo, pol pa gas ven na sončka. Hmmm, kam bi kaj lahko šli danes, tak z vozekom, pa da ne bo gužve:zmeden2:

Taša, moj na srečo dela danes samo dopoldan, če bi pa cel dan, bi si pa lohk same organizirale kak izletek, al pa kak čvek kje na :kava:, da Gašpi spozna tvojo pupico. Zadnjič je kr spal, pa ga še niso punce nč zanimale:)

clock-img

27.04.2005, 11:22

clock-img

india

pencil-img

5342

O, dober dan :)-:)-:)-. Danes mi je uspelo celo do 9.30 spati, sedaj pa že veselo pomladansko čiščenje bajte in okolice tolčemo, da bomo naslednje dni fraj!:miska:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem