cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Lesen poganjalec - kdo ga ima

clock-img

14.04.2010, 15:06

clock-img

Ekaz

pencil-img

706

Zelo mi je všeč tale poganjalec http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=200975, in sicer za skoraj 3 leta staro punčko. Ga kdo ima, je dober?

clock-img

14.04.2010, 22:26

clock-img

*jasna*

pencil-img

15

Preden ga kupis, preveri, ali se da visati sedez. Mi imamo drugacnega in ga je treba sedez kar kmalu prestaviti visje, da otrok lepo poganja, saj pac otroci hitro rastejo.

clock-img

15.04.2010, 09:50

clock-img

ninicananica

pencil-img

51

Naša 2 letnica ima first bike (http://www.chebeltza.com/poganjalci/2_kolesni.html) in smo zelo zadovoljni. Ima nastavljiv sedež, napihljiva kolesa in ročaj za prenašanje, če se slučajno kdaj naveliča vožnje.

clock-img

15.04.2010, 09:56

clock-img

tinas

pencil-img

409

ojla,

mi imamo tudi takega podobnega
user posted image
je res fajn, da imaš za višat sedež, mi ga imamo vsako leto višje, začeli smo na najnižji pred dvema letoma, ko je bila stara 2 in pol. zdaj smo že na najvišji. in je res fajn ta ročaj za prenašanje, se ga lepo nese, pa ni pretežek. je pa super stvar ta poganjalec, naša ful uživa!

lp
t

clock-img

15.04.2010, 13:20

clock-img

livia

pencil-img

2395

Težko verjamem, da je sedež po višini nastavljiv. Vsaj če po sliki sodim.
Poglej na igrarija.com kaj podobnega z nastavljivim sedežem.

Mi imamo spoky-ja od likeabike za našo sedaj 4 letnico.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem