writing-img

Lesen stolček za hranjenje

clock-img

13.12.2006, 10:54

clock-img

škratek

pencil-img

135

Zdravo!
Mene pa zanima, če ima katera lesen stolček za hranjenje (prodajajo ga na Sončkovi strani), ki je podoben Trip Trappu, vendar občutno cenejši. Zanima me kako se obnese. Mi bi namreč rabili 2 sedeža (za pri vsaki babici) in nam je Trip trapp predrag.user posted image

clock-img

13.12.2006, 11:03

clock-img

Anonimen

mi imamo 2 in sta super.

clock-img

13.12.2006, 11:06

clock-img

sato

pencil-img

249

Ne vem, koliko stane v Sončku, sem pa gledala ta teden (ali konec prejšnjegauser posted image ) prospekt od trgovine Spona- tam stanejo 7.000, kar se mi zdi poceni, glede na to, da na Bolhi skoraj toliko stanejo rabljeni. Je pa po izgledu enak, kot "trip-trap". Mi ga imamo, pa ne menjam za nobenega drugega.

clock-img

13.12.2006, 11:26

clock-img

lojzika

pencil-img

1052

Ja spona jih ima za 7000

clock-img

13.12.2006, 11:53

clock-img

škratek

pencil-img

135

Na žalost jih je v Celju že zmanjkalo... Pa jih ne dobijo več barabe

clock-img

13.12.2006, 15:43

clock-img

coolbabe

pencil-img

199

zakaj pa ne kupiš rabljenega Tripp Trapp?

clock-img

13.12.2006, 21:28

clock-img

eya

pencil-img

4615

Mi imamo navadnega lesenega (a la trip trap), pa se čisto dobro obnese. Smo ga pa dobili za darilo, mislim, da je bil kupljen v eni trgovini s suho robo v Ribnici.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

13.12.2006, 21:48

clock-img

BarbikaB

pencil-img

65

Prejšnji teden sem jih gledala v Sponi - je bil 8000 tolarjev (no, 7990user posted image ). Ampak so imeli samo še enega (v barvi češnje), v barvi natur pa ga niso hoteli naročiti user posted image user posted image ?!?!?
Sem popokala tamalo in smo šli v Domles - hala A, zgornje nadstropje, ga naročili tam (imajo sedaj akcijo in so po 7500). So danes že klicali, da je prišel, gremo jutri iskat.....
Po moje se ti splača vzeti takega (itak je kopija Trip-trapa), le zakaj bi dala več kot 30 jurjev za njega...
Itak naj bi bili za otroka leseni trdi stoli boljši od vseh mehkih oblazinjenih.

clock-img

14.12.2006, 17:38

clock-img

Anonimen

Tudi mi imamo tega iz Spone in je super. Prodaja pa jih tudi Slovenijales.

clock-img

18.12.2006, 19:16

clock-img

Mojra

pencil-img

51

midva sva se odpravila v Baby center bo trip trap pa ugotovila da je PREDRAG in kupila podobnega - samo da je slovenski proivod za 13.000 mislim da celo s prevlekami in  JE ODLIČEN ! Isto raste z njim, zelo stabilen, skratka ne morem ga prehvalit in tudi trgovke v Kopru ki nam ga je pokazala kot alternativo !!!!!!

clock-img

18.12.2006, 19:19

clock-img

Mojra

pencil-img

51

Aja, moja kolegica je pa kasneje kupila lesenega v IKEI in je tud ful luškan in lesen in stane mislim da 20 Eurov, pa lahko ima mizico za samostojno hranjenje ali pa se odmakne in je pri mizi !

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem