writing-img

Lesen stol iz Baby centra

clock-img

26.01.2006, 14:36

clock-img

teta beta

pencil-img

2272

Počasi bomo kupili stolček za hranjenje. V mislih imam Stokkejevega Trip trapa, zdaj pa gledam v novičkah iz Baby centra, da imajo v akciji nek lesen stol Rebeka za 13 jurjev. Noge ima narejene na X, tako da deluje dovolj stabilen. Na kaj je še treba biti pozoren? Ima mogoče kdo z njim kake izkušnje ali se vseeno splača dati še enkrat toliko za trip trapa?

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

clock-img

26.01.2006, 15:14

clock-img

Petra P.

pencil-img

336

mi smo kupili običen plastičen stol v Ikei za 13 evrov. (mizica stane dodatna 2 evra) je super. nič ni otapiciran, tako da ga je čisto enostavno sčistit, mali rad sedi v njem, je stabilen in lahek za prenašat, tudi razstavi se tako enostavno, da ga brez problema neseš zraven na dopust ali kam drugam. Cena je pa itak smešna.
celo prijateljica, ki je prej imela Chicotov stolček za 30.000 se je odločila in ga zamenjala s tem, ker onega čisto preprosto ni vedela več kako čistit in pa še veliko prostora zavzame.

clock-img

27.01.2006, 12:33

clock-img

Anonimen

Mi imamo tudi Ikeinega za 13 EUR user posted image  pa ga ne zamenjamo za nič na svetu user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem