writing-img

Letna prevleka Maxi Cosi Tobi

clock-img

06.06.2007, 21:35

clock-img

Anonimen

Kje jo lahko kupim in kakšna je cena? Pa zanima me tudi, če je res tako funkcionalna (da user posted image  ni vroče v njej)...ker naš se sedaj v Tobiju precej poti...

Hvala za odgovore.

LP

clock-img

06.06.2007, 21:44

clock-img

asso

pencil-img

3700

V Baby Centru tudi preko spleta. Cena 29€

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=168204

Meni je v redu. Glih ne vem, če se toliko ne poti, ampak vsaj bolj prijetna koži je.

Lp asso

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

clock-img

06.06.2007, 21:46

clock-img

ajja

pencil-img

513

Vem, da jih imajo v BC v treh barvah, cena je 25 EUR, evo link:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=164116

clock-img

06.06.2007, 21:47

clock-img

ajja

pencil-img

513

asso, to sva usklajeni!user posted image

< Sporočilo je popravil ajja -- 6.6.2007 21:48:09 >

clock-img

07.06.2007, 14:23

clock-img

pikapolona2

pencil-img

2974

prjatlca mi je glih rekla naj ne kupujem...da je čist vseeno če ji dam spodaj frotirasto brisačko malo večjo pa narediš luknje tam ko so pasovi.

P

clock-img

07.06.2007, 22:39

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

ma ne vem, če se splača v brisačo luknje delat user posted image  saj ena večja uredu brisača tudi toliko stane user posted image
meni se zdi prevleka vredna cene...imamo temno modro...glede potenja ne vem, logično gledano ga je sigurno manj, drugače pa je tudi prijetnejša za sedet, kot tudi za čistit, vsakodnevno (drobtine ipd.) in za pranje...avtosedež je kot nov, ko jo snamemo user posted image

yeah, thats me ;)

clock-img

09.06.2007, 20:40

clock-img

Anonimen

Se strinjam s pravljico. Meni se zdi vredna denarja ta prevleka, brisače nikoli ne moreš tako dobro naštimat, se tudi guba med drugim in žuli otročka. In naša tamala se ziher bolje počuti v sedežu, ko je prevleka gor. Mi smo že v lupinici imeli prevleko in je bilo občutno boljše in smo zdaj  tudi za avtosedež nabavili.

clock-img

27.06.2007, 21:04

clock-img

asso

pencil-img

3700

IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

Se strinjam s pravljico. Meni se zdi vredna denarja ta prevleka, brisače nikoli ne moreš tako dobro naštimat, se tudi guba med drugim in žuli otročka. In naša tamala se ziher bolje počuti v sedežu, ko je prevleka gor. Mi smo že v lupinici imeli prevleko in je bilo občutno boljše in smo zdaj  tudi za avtosedež nabavili.

Se popolnoma strinjam. Sej bi živce zgubila non stop brisačo popravljat... še posebno pri taki vrtavki...

clock-img

27.06.2007, 23:27

clock-img

eya

pencil-img

4615

A pa je res tako hladna? Ker meni se frotir ne zdi tako hladenuser posted image  A ima kak efekt.se malčki res manj potijo?

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

28.06.2007, 07:31

clock-img

miaxxx

pencil-img

188

Mi imamo to prevleko... imeli smo tudi že za Maxi Cosi in je super. Itak, da je otroku v najhujši vročini vroče tudi , če je ta prevleka, ampak vseeno nismo oklevali in kupili tudi za Tobija. Meni je že iz vidika, da jo lahko vsake toliko operem, res fino, da jo imamo. V končni fazi ne samo, da se otrok med vožnjo poti, ampak tudi bruha lahko ali pa, če ima slučajno kakšno žemljico v roki in potem umaže. Res nam ni žal in kupili jo bomo tudi za Romerja, ki ga imamo v drugem avtu.

Lp

clock-img

28.06.2007, 07:34

clock-img

asso

pencil-img

3700

IZVIRNO SPOROČILO: eya

A pa je res tako hladna? Ker meni se frotir ne zdi tako hladenuser posted image  A ima kak efekt.se malčki res manj potijo?

Glih tako hladna ni, ker nima vgrajene klime user posted image user posted image user posted image  ampak že občutek na telesu je prijetnejši. Poskusi se ti ulešt v kratkih v največji vročini na neko sintetiko ali brisačo? Boš vidla razliko. Pa lepše vpija pot...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem