writing-img

Letos spet tunike

clock-img

27.03.2007, 09:31

clock-img

Anonimen

Ja spet so moderne tunikeuser posted image Super,ker lahko z njo pokriješ pomakljivosti.user posted image
Zadaj in spredaj.Kratke majčke,popek zunaj,ni več tako v modi,lahko si še privoščimo,to ja.Za tamlade:lahko si privoščijo hot pens,minice.
Jaz pa,kiklo do kolen ali pa do gležnjev,prav vse si lahko privoščimo,ne,da bi
zašle z modne poti.Hlače-korenček(to mi ne odgovarja)Lahko pa nase dam,seveda,če najdem nekoč meni priljubljen kroj hlač,široke zelo široke.
Torej nizek pas,ozke do sredine stegen in nato se začnejo širiti.user posted image
Na hlače,ki so kroj spodaj ozke-korenček,pa se za zgoraj lahko za poleti obleče obleko dolgo do kolen z naramnicami.Moda se večno vraća na star pota.Prav tako v obutvi.Lahko balerinke,lahko sandale z debelimi podplati.

http://www.neckermann.si/article.aspx?articleid=1725143

clock-img

27.03.2007, 09:36

clock-img

marsovcek

pencil-img

304

Črna tunika mi je full dobra, se mi zdi če imam oprijeto, da mam rit ko slon. Hlače na korenček pa fuj in bljek, mogoče tud zato, ker sem dala že eno tako modo čez.

clock-img

27.03.2007, 10:09

clock-img

Anonimen

http://www.donnaserena.it

Pa še o obutvi.Oglejte si in prelistajte dva kataloga.

clock-img

27.03.2007, 10:15

clock-img

coolbabe

pencil-img

199

hej marsovcek men so osemdeseta tud hude rane pustila user posted image

nabrani rokavi in hlače na korenček user posted image
mi ne potegne in ne potegne letos.
Neva tunike so pa zakon!!!

clock-img

27.03.2007, 10:39

clock-img

srki

pencil-img

9222

Ful so mi všeč in si jo moram res kupit, da bom pokrila tisto user posted image  pomanjklivost. Kaj pa lahko trikrat ugibateuser posted image .

clock-img

27.03.2007, 11:12

clock-img

Anonimen

Ja končno,a,ne srki.Sem se kar pošteno namatrala v tistih kratkih majčkah poletiuser posted image user posted image user posted image da sem jih skoz vlekla preko popkauser posted image user posted image

clock-img

27.03.2007, 11:49

clock-img

mika

pencil-img

6485

a to so tunike? jaz jih imam velikouser posted image , zraven pašejo  legice(mal čez kolena) in jih imam tud v vseh možnih barvah. hlače na korenček tud men nekak ne sedejo

clock-img

27.03.2007, 11:57

clock-img

Anonimen

mika lepo prosim razloži mi kaj so to legiceuser posted image
A so to kavbojke do kolen?Če pa so tiste triko oske,ki so spet za pod tuniko moderne,takih pa ne bi več nase dala.

clock-img

27.03.2007, 12:01

clock-img

mika

pencil-img

6485

Če pa so tiste triko oske,ki so spet za pod tuniko moderne,takih pa ne bi več nase dala.

ja to je touser posted image ..ali pa nogavice

clock-img

27.03.2007, 12:03

clock-img

Anonimen

To pa ne hvalauser posted image user posted image So minili tisti cajti.Bom jaz kar kavbojke do kolen še naprej uporabljala.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem