cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Lezanje po sexu

clock-img

16.08.2006, 10:56

clock-img

Ayo

pencil-img

1607

Zadnjic sem prebrala, da je po user posted image  priporocljivo lezati vsaj 10-15min, pa me zanima, tiste, ki vam je ze uspelo postat user posted image , ce se spomnite, ali je to res??
Iz mene se po izlivu vedno ulije, ne glede na to ali takoj vstanem ali pa ce lezim se ure in ure…kako je kaj pri vas?

clock-img

16.08.2006, 10:58

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Nisem prakticirala ležanja pa mi je ravno tako uspelo zanosit.

clock-img

16.08.2006, 11:09

clock-img

Anonimen

zadnjič sem nekje brala, da to sploh ni res, da bi mogla ležat po sexsu.. ker tist kar steče ven je itak sam semenska tekočina, spermiji pa splavajo naprej v nožnico.. tko da kao v tistem kar steče ven, naj ne bi bilo nič "uporabnega" materiala..user posted image

clock-img

16.08.2006, 11:11

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Ja, pa naj bi lezelala z nogami v luft.user posted image
Jaz bi rekla, da je to neumnost.

clock-img

16.08.2006, 11:13

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

16.08.2006, 11:32

clock-img

sazi

pencil-img

5175

O tem je 1x pisal Pušenjak - da nima veze, da toliko spermijev odplava po materničnem vratu, da ležanje ali držanje nog v luft nič ne poveča možnosti za zanositev.
Jaz nisem nič poležavala in vseeno zanosila v 1.

clock-img

16.08.2006, 11:41

clock-img

srki

pencil-img

9222

Zanosila sem v prvo, pa res ne vem, ali sem po sexu ležala ali sem stala, nimama pojma. Menim pa, da to res nima nobene veze.

clock-img

16.08.2006, 12:13

clock-img

Anonimen

Kje si prebrala to??
Saj obstajajo tudi eni G ,ki govorijo ženskam naj noge v luft držijo user posted image ,če bi rade zanosile.Mislim, in ti so postali zdravniki oziroma G.
To nič ne pomaga definitivno.jaz grem po vsakem odnosu lulat,pa sme zanosila.A si poskusila ležati ure in ure user posted image user posted image ,da si opazila,da ti še vedno ven steče.
joj,ženske,ne verjamite vsega.
verjamem da je želja velika in da poskusite vse,ampak kar je preveč je preveč.To je isto,kot tisti,ki bi radi sina,gre  oziroma mora partner seksati v škornjih.To je ista fora

clock-img

16.08.2006, 12:23

clock-img

Ayo

pencil-img

1607

Pettyy, http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1042138

IZVIRNO SPOROČILO: pettyy
To je isto,kot tisti,ki bi radi sina,gre  oziroma mora partner seksati v škornjih.To je ista fora

user posted image user posted image

clock-img

16.08.2006, 12:41

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Potem naj dajo in naj propagirajo,da za sina naj je partner obut v škornje in ne vem še kaj

Totalna groza.
Potem pa sploh ne vem kako zanosimo tiste,ki takoj hop cup vstanemo in gremo lulat.Pa to je čudež potem user posted image

clock-img

16.08.2006, 16:12

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

IZVIRNO SPOROČILO: biba12

zadnjič sem nekje brala, da to sploh ni res, da bi mogla ležat po sexsu.. ker tist kar steče ven je itak sam semenska tekočina, spermiji pa splavajo naprej v nožnico.. tko da kao v tistem kar steče ven, naj ne bi bilo nič "uporabnega" materiala..user posted image

se podpišem

clock-img

16.08.2006, 16:25

clock-img

x_srečka_x

pencil-img

1025

Nisem držala nog v luftu pa je ratalo v prvo user posted image

clock-img

16.08.2006, 16:26

clock-img

digi

pencil-img

986

He he, po moje nma veze, če ležiš ali ne, ampak nama je bilo full smešno oziroma zabavno, da me je stari po sexu prijel za noge kot žakelj in me postavil ob stenouser posted image .... No, ne vem če je ratalo zaradi tega, ampak sedaj sem v 32. tednuuser posted image

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

clock-img

16.08.2006, 16:53

clock-img

Anonimen

Jaz se nisem umila po odnosu user posted image , verjetno je to pripomoglo k tako hitri zanositvi, ker sem slišala, da z vodo uničiš kar precej semenčic. No pa sva 2x tako, da sem se potem npr. če sva zvečer user posted image sem se zjutraj stuširala. user posted image
Kaj pa vem,...mogoče tud ležanje pomaga, da lepo vse noter steče in se potem komot umiješ user posted image , mi2 sva hotela bit ziher, da jih čimveč splava proti jajčecu user posted image

Ojej kako sem to slikovito opisala zdaj user posted image .

clock-img

16.08.2006, 17:10

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

16.08.2006, 17:17

clock-img

Ayo

pencil-img

1607

Kaj, a se na to moramo kao pazit, da se ne umijemo po user posted image ?? user posted image

Tud jz grem po akciji zmeri lulat in se umit…no kolk mam zdej moznosti postat nosecka?? user posted image user posted image

clock-img

17.08.2006, 10:07

clock-img

Anonimen

user posted image  user posted image , ej ne vem,...to sva mi2 prakticirala, oz. jaz,...možno, da je bilo kaj na tem, da je tako hitro ratalo, možno, da je bilo čisto naključje,...pač povem kako je ratalo user posted image . Poskusiti ni greh.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem