cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ličila - rok trajanja

clock-img

08.03.2008, 19:36

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Sama se bolj redko ličim... tako imam npr. eno maskaro že več kot 2 leti in danes sem slučajno pokukala na embalažo in opazila, da piše, da je rok uporabe 6 mesecev po odprtju.

Uhhh zato so se mi vedno tako solzile oči, ko sem uporabila maskaro.

Seveda sem jo takoj zabrisala v smeti.

Kaj pa ve? A sem edina, ki se tako malo lišpa, da se zadeve prej pokvarjo, kot ponucajo...

Sem čist šokirana...

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

clock-img

08.03.2008, 19:39

clock-img

lyra*

pencil-img

1477

Jaz se vbistvu vsak dan ličim,vendar se mi je že tudi zgodilo,da sem imela kaj pokvarjenega doma in sploh nisem opazilauser posted image

Ker včasih kaj kupim,da bom kao porabila za naslednji teden,potem pa pozabim na to in najdem čez 1leto v omari vrženouser posted image user posted image user posted image

clock-img

08.03.2008, 20:01

clock-img

eya

pencil-img

4615

Ojej, pa ni bila izusšena po dveh letih?

Jaz se tudi vsak dan ličim, tako da maskaro zamenjam nekje v treh mesecih. Kreme in pudre pa, ko jih porabim. Edino kake sence za veke imam tudi že prav stare, samo jih itak ne uporabljam, ker mi niso več všeč odtenki.

clock-img

08.03.2008, 20:04

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Ma kar grudice so ble... pa po parih urah sem bla vsa objokana... po možnosti samo na en uč user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

clock-img

08.03.2008, 20:34

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz se vsak dan ličim, tako, da maskaro prej porabim, kot pa poteče rok uporabe. Se mi je pa že zgodilo, da sem kakšno šminko po letu ali dveh, ko je nisem uporabljala odprla in je imela čuden vonj - je kar romala v smeti.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

08.03.2008, 20:47

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

No, maskara se mi še nobena ni pokvarila, čeprav je morda malo dlje stala v neseserju ... za šminke pa verjamem, da postanejo čudne. 

clock-img

08.03.2008, 20:48

clock-img

Anonimen

Maskara je edino, kar se ne pokvari...user posted image .

Sminke imam pa ze nekaj let, a so se dobrega okusa.

clock-img

08.03.2008, 22:05

clock-img

ona

pencil-img

3685

Meni je ena kozmetičarka rekla,da imajo maskare rok trajanja samo 2 mesecauser posted image ,potem pa se lahko dobi tudi kakšno infekcijo,če je stara,tako,da se ni za hecatuser posted image

clock-img

08.03.2008, 22:48

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Se ni za bati, da bi se mi kakšna maskara pokvarila user posted image . Ponavadi stran mečem svinčnike in šminke.

clock-img

09.03.2008, 08:11

clock-img

babylove

pencil-img

2473

na moji maskari piše, da je uporabna 10 mesecev po prvi uporabi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem