writing-img

Lišajčki

clock-img

26.12.2004, 18:33

clock-img

tia&silvija

pencil-img

366

Rabim pomoč!

Naša pikica ima lišajčke oziroma taka manša območja zelo suhe kožice, kjer se kožica lušči. To ima pri mešičkih obeh ušes ter desno uho. Koža ni suha v ušesku ampak je suhi uhelj.
A obstaja kakšno mazilo za domači "zvarek" za take stvari?
Jaz ji ušeske fino namažem z oljčkom, da lahko potem suho kožico odstranim s palčkami, ostala območja pa namažem s kremico za mraz in veter (je ful mastna) od Bubchen. Ampak te kremice in oljček ne izboljšujeta stvari ampak se mi zdi, da je suhe kaže še več.

LP, Silvija&Tia

clock-img

26.12.2004, 22:04

clock-img

malika

pencil-img

3199

Pri nas vedno pomaga pri vseh kožnih težavah bepanten plus. Poskusi, v nasprotnem primeru pa bo najbolje, da greš do pediatra in ti svetuje oz. predpiše kaj boljšega.

LP

clock-img

26.12.2004, 22:08

clock-img

mirka

pencil-img

295

tudi Anma je imela suh ušesek pa sem ji samo z oljčkom mazala in je blo bolje. Tudi zdravnica mi je rekla da to ni nič hudega -ni lišaj ampak samo suha koža ki bo sčasoma zginilo oz. se bo normaliziralo.:rozica:

Adijo!
:metulj:

clock-img

27.12.2004, 09:33

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Živijo!
Lišajčki so lahko tudi prvi znaki alergije,pri nas se je že tako pokazalo,če razne kremice nebi pomagale lahko posumiš na to.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem