cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Likalnik in vodni kamen

clock-img

14.07.2007, 22:52

clock-img

Maggie

pencil-img

151

Kako se da kamen očistiti iz likalnika? Se ga sploh da? Sem poskušala s kisom, pa ni v redu, ker para še kar ne gre ven, tako kot bi morala.

clock-img

14.07.2007, 22:54

clock-img

Anonimen

Jaz sem enkrat nalila notri tisto kupljeno zadevo, ki je prav za to. Pa sem uničila likalnik in še kakšno coto zraven. Pa še skoraj zadušila sem se ob vdihavanju tistega nagnusnega zraka, ki puhti ven, ko naliješ zadevo notri. Iz lilalnika je po tem teklo neko črno sranje, pa seveda ne zmerom, ampak samo takrat, ko sem likala ovratnik kakšne bele bluze ... Jaz bi na tvojem mestu pustila pri miru.

clock-img

15.07.2007, 09:42

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Če je likalnik tak, da lahko vanj vlivaš vodo kar izpod pipe, potem ima sigurno tudi ****cijo samoočiščevanja. Drugače si ga pa tudi sama polomila, ker bi morala vanj dat destilirano vodo.
Kako bi drugače to očistila, nimam pojma user posted image . Dokler dela, ga uporabljat, potem pa novega.

clock-img

15.07.2007, 16:37

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Jst dam čisti kis (za vlaganje). Počakam ,da se segreje in kis vlijem ven. Potem seveda splahnem s čisto vodo. Po čiščenju za prvo likanje dam notri odišavljeno destilirano vodo,da ne smrdijo cote po kisu. To mi je povedal en serviser pred parimi leti. Lahko pa daš tudi mal citronke in vodo,ti naredi isto,samo da ne smrdi tako.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem