writing-img

Likalnik za lase

clock-img

13.03.2008, 13:24

clock-img

maliva

pencil-img

153

Mene pa zanima, katere likalnike za lase kaj uporabljate - kako močne in katere znamke?

Imam namen kupit, pa nimam pojma, kaj mora pri njem upoštevat...

Pozdrav!

Če smrdiš po opicah, še nisi Tarzan.

clock-img

13.03.2008, 13:39

clock-img

fragola

pencil-img

3082

Jaz mam profesionalnega iz frizerskega salona in sicer znamka je GA-MA! Zelo je dober, bil je drag vendar minaredi super ravne lase, ker jaz sem zelo kodrasta!
Tisti likalniki ala Remington in nevem kaj še niso vredni nič, saj za moje lase, ker mam res kodraste!!!

clock-img

13.03.2008, 15:04

clock-img

Taula

pencil-img

6340

GA-MA. Imam ga že skoraj dve leti in le ta likalnik ukroti mojo grivo.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

13.03.2008, 17:27

clock-img

sončko

pencil-img

45

GA-MA! naročila pred dvemi leti na internetu! in je super! prej sem imela philips, sicer je bil fajn, ampak ta je boljši!

clock-img

13.03.2008, 17:57

clock-img

Salja

pencil-img

283

Pa naj ima keramične plošćiceuser posted image

clock-img

13.03.2008, 20:31

clock-img

rogljicek

pencil-img

970

Kupi si profesionalnega, ker tisti iz Markuja in Big benga so zanič, ne glede na ceno. So pa že predhodnice povedale kje in kakega.

clock-img

13.03.2008, 20:48

clock-img

African queen

pencil-img

1430

Se strinjam s predhodnicami,GA MA user posted image ,sem bila zelo zadovoljna z njim v Sloveniji...tukaj pa žal ne ukroti več mojih las user posted image .

clock-img

14.03.2008, 08:04

clock-img

maliva

pencil-img

153

Hvala za informacije!

Sicer imam ravne lase, kolikor sem pa razbrala, imate ve povečini kodraste user posted image

Bom poiskala na netu tega GA-MA. Upam, da najdem...

Če smrdiš po opicah, še nisi Tarzan.

clock-img

14.03.2008, 15:40

clock-img

sisi*

pencil-img

35

Tudi GA MA. Kupila kar v frizerskem salonu.

clock-img

17.03.2008, 10:47

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Jaz imam GA.MA ionski likalnik za lase in se super obnese. Jaz sem ga sicer dobila za darilo od dragega, ki pa ga je kupil v frizerskem salonu v našem kraju, lahko pa ga naročiš tudi tukaj http://gama.studioma.si/.

clock-img

18.03.2008, 01:46

clock-img

Anonimen

Jaz sem pa popolnoma zadovoljna z Remingtonom za 40€.

clock-img

18.03.2008, 18:49

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

jaz sem ga pred dvema letoma kupila v fr.salonu in sicer ceramic pulse od babilissa.In je skratka fenomenaln.Ga nebi menjala za nobenega.
No ko smo že pri likalnikih imam eno vprašanje.Včasih vidim,da imajo ene punce takšne lepe svederčke,ne kodre narejene,pa sem od znanke slišala,da se to naredi z likalnikom,samo da bi se naj posebej te valovite plošče zravn kupile.se kateri kaj svita kaj mislim??user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

18.03.2008, 22:55

clock-img

Anonimen

Ja. Remington (pa ostali tudi) ima teh nastavkov, kolikor hočeš. Lahko kupiš komplet (držalo in 3 nastavki), pa tudi ne stane več kot 60€. Ampak jaz sem kupila samo ravnalec, ker ne maram svedrov.

clock-img

19.03.2008, 23:23

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

aha,pa pol ti nastavki pašejo samo na določen model likalnika al kako??user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

20.03.2008, 03:36

clock-img

Anonimen

Tudi nastavki so ločeni po proizvajalcih, tako, da naj bi načeloma Remingtonov pasal samo na Remingtona. Ampak se zagotovo da kaj skombinirati. Saj tudi sklopka od katrce (Renault 4)  paše na Renault 18. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem