writing-img

Likanje moških srajc

clock-img

17.05.2009, 18:49

clock-img

malania

pencil-img

613

Živjo!

Pred kratkim sem nekje zasledila, da se moške srajce (rokavi) ne likajo več na črto. Zdaj pa ne vem ali je to res ali..?

Ni grdih žensk, so samo lene.
H. Rubinstein

clock-img

17.05.2009, 19:46

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Jaz bi rekla tako.

Če mož nosi klasične " veštite" al kostime al kako se že reče, pa spodaj srajce, ki so klasičnega kroja, po moje se še kar rokavi likajo na črte.

Je pa dosti možnih varjant za it eleganten pa še vedno kot biznismen, ma malo drugače oblečen, da je nekaj " uštekanega", pa ne klasičnega. Tu pol ni treba likat rokave na črte, ker ma lahko npr, kake gumbe ob strani, pa kaj jaz vem kakšno srajco in reklc,..

tako si vsaj jaz predstavljam. No ma ni vsak tip za bit malo drugačen- odštekan. Moraš bit tak tip.- In pri takih, pol ni panike, če so črte, al jih ni.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

clock-img

17.05.2009, 21:45

clock-img

analucija

pencil-img

389

tut jaz sem to slišala, ampak še vedno je srajco likam na rob

clock-img

18.05.2009, 09:24

clock-img

t5t6

pencil-img

611

Meni pa so srajce zlikane na črto ful grde, od vedno imam filng da ljudje likajo srajce na črte zato, ker je tako lažje. Najgrše pa mi je videt športno srajco na kratek rokav, ki je zlikana na črto. No mogoče, da je po kakem protokolu tako prav - ne vem. Moj mož je enakega mnenja in nosi tako elegantne kot športne srajce zlikane brez črte.

clock-img

18.05.2009, 10:39

clock-img

ellie

pencil-img

1403

Rokavi srajc se že dolgo ne likajo več na črto. Moj je zarad službe vsak dan v fini srajci...in niti slučajno ga ne bi spustila ven s črto na rokavihuser posted image  Če se ne motim...prej je včasih nosil srajce v čistilnico...pa mislim, da so mu tudi tam zlikali brez črte.

clock-img

18.05.2009, 21:28

clock-img

malania

pencil-img

613

Kaj pa ženske bluze? Tudi na črto ali ne? user posted image

Ni grdih žensk, so samo lene.
H. Rubinstein

clock-img

21.05.2009, 11:47

clock-img

Anonimen

nikdar nisem likala na črto in še vedno ne. meni so mem te črte. tudi če gre za biznismena, ki je top of the top.

si pa prav slišala, da se že dolgo ne likajo te črte.

malania, neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem