writing-img

Lip Poljčane Rose - razstavljanje

clock-img

19.06.2012, 22:15

clock-img

mali_skrat

pencil-img

2

Kako se odstrani stranica na posteljicah od Lip Poljčane s skritimi vodili? Skozi režo vidim, da so nekakšna dvojna vodila in da bi po drugem tiru moralo it više, da pride kolešček do večje luknje, toda nikakor ne morem premaknit.

clock-img

19.06.2012, 22:20

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

Je neka enostavna finta. Sem to pred leti naredila. Pa že pozabla kako user posted image
Če ne boš dobila odgovora tukaj, lahko se obrneš na Lip Poljčane. Meni so prek mejla poslali neka navodila in druge vijake, ker sem jih dolgo nazaj dobila napačne. Zelo so bili ustrežljivi in hitri. Seveda, vse zastonj user posted image

clock-img

19.06.2012, 23:55

clock-img

mali_skrat

pencil-img

2

Glede na to, da so v stečaju me malo skrbi odzivnost. Pokličem jutri.

clock-img

19.01.2013, 11:21

clock-img

mojster2013

pencil-img

1

Ravnokar mi je uspelo user posted image

Spodnji zatic je treba pritisniti noter potem pa ali ga drzati notri (tezko) ali pa zamakniti ograjco da pogleda zatic na zunanjo stran - potem samo se dvignes ograjco do konca kjer pride zgornji kavel do sirsega vodila in tako se loci ograjca od stranskega dela..
user posted image
Zatic sem lahko potisnil notri sele ko sem vse ostalo razstavil, spustil ograjco povsem do konca in malce razmaknil spodnji stranki del toliko da sem z nozem prisel zatica in ga po nekaj poskusih potisnil notri.

Originalnemu sporocilu tale navodila verjetno ne koristijo vec, na silo gre vedno narazen :-) misljeno je za vse ostale.

Pa srecno
user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem