writing-img

Lipemičen serum

clock-img

22.08.2008, 21:43

clock-img

Inti_07

pencil-img

52

Pozdravljene, se je morda katera že srečala z LIPEMIČEN SERUM? Imate kakšne izkušnje? Bila sem namreč na krvnih testih Fsh-ja in Prolaktina, rezultati so ok, vendar mi je v opombi pisalo LIPEMIČEN SERUM! Kaj to pomeni?

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 23.8.2008 18:07:04 >

clock-img

23.08.2008, 16:53

clock-img

mia-2

pencil-img

397

Lipemičen serum pomeni masten serum.Mastna plazma je bila.A si zjutraj kaj jedla?Al pa zvečer preden si dala kri.A imaš mogoče visok holesterol?

clock-img

23.08.2008, 19:00

clock-img

Inti_07

pencil-img

52

JOJ sploh se ne spomnim, da bi kaj mastnega pojedla edino mogoče da sem pred tem jedla burek to pa je tudi vse. Drugače pa nimam težav z holesterolom, saj sem oddala pred pol leta nazaj kri kjer so mi testirali vse parametre od holesterola do sladkorne in je bilo vse ok. Drugače pa imam 53 kg in res ne pomnim da bi kdaj mela kake tezave.

Ne vem če ne bom poklicala v adrialab ali pa sla kr k osebnem zdravniku da mi ststira se enkrat ta parameter. Kaj naj naredim, nekateri so celo rekli, da je lahko tudi viroza uplivala na to sploh ne vem kaj naj naredim?!???

clock-img

24.08.2008, 09:00

clock-img

mia-2

pencil-img

397

Kilogrami niso pomembni pri holesterolu.Lahko imaš 45 kg pa povišan holesterol.Burek ima pa veliko maščob- verjetno je bilo to krivo.Drugače pa pojdi enkrat tešča kri dat za holesterol pa boš takoj vidla pri čem si.

clock-img

24.08.2008, 16:05

clock-img

Inti_07

pencil-img

52

A naj grem kr v adrialab in rečem če mi testirajo samo to? ali naj grem k osebni zdravnici? Kaj meniš?

clock-img

24.08.2008, 16:06

clock-img

Inti_07

pencil-img

52

Aja mia hvala ti za odgovoreuser posted image

clock-img

24.08.2008, 19:29

clock-img

mia-2

pencil-img

397

Kr k osebni pojdi.Pa ne panike gnat ker to ni nič takšnega.Pa ni treba kr jutri letet.LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem