cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Liposukcija trebuha po porodih

clock-img

03.11.2008, 16:51

clock-img

Anonimen1

pencil-img

18

Zanima me, koliko bi to stalo, po porodih mi je ostalo cca 10 kg ki jih nikakor ne morem spraviti dol. V Žurnalu sem brala, da pribiložno 1300 evrov stane. Je šla že katera, so bolečine? Kdo to dela?

clock-img

03.11.2008, 18:32

clock-img

nadya

pencil-img

751

Na liposukcijo se splača (če maš pač namen) it, če ne misliš met več otrok. Drugače pa  moraš potem tudi precej paziti na prehrano in redno telovadbo, ker drugače boš spet na istem. Kakšne so cene ne vem, liposukcijo ti pa naredijo lepotni kirurgi, naprimer v Lj. kliničnem centru dela dr. Planinšek in ostali, na obali imaš dr. Fabjana.
Mislim pa da bo najboljš, če pokličeš na kakšno kliniko kjer te povabijo na posvet in ti tudi vse razložijo, slabe in dobre strani posega.

clock-img

03.11.2008, 21:15

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Znanka je bila na posvetu v Rožni dolini..predračun 4700 €, če bi vse potekalo brez zapleteov, drugače še dražje. Moj nasvet, 10 kg ni toliko, da se ne bi dalo spraviti dol..pa še veliko bolj zdravo je..operacija je le operacija..a ne?

clock-img

03.11.2008, 23:19

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Moj nasvet, 10 kg ni toliko, da se ne bi dalo spraviti dol..pa še veliko bolj zdravo je..operacija je le operacija..a ne?

Se podpišem.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

04.11.2008, 08:01

clock-img

janapan

pencil-img

823

1300 - 4500...saj vem da tolk pač stane....punca jaz bi šla za tak dnar rajš na eno lepo potovanje za kilograme dol spravt pa se vpiši v fitnes, vsak dan 1 uro za tri mesce mal se izogibaš cukru in kruhu...in boš vidla da boš kot manekenka.....

clock-img

04.11.2008, 08:37

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Evo jaz sem se po drugem porodu pred par meseci lotila ločevalne in sem v treh mesecih dala dol 10 kil. V treh mesecih si torej prišparaš veliko denarja, pa še okrevanje po operaciji ni potrebno, raje ga pol porabiš za kaj drugega. Malo dobre volje, pa bo šlo. tudi če greš na liposukcijo, se boš morala še naprej pazit. Ravno tako kot po končani dijeti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem