writing-img

Lisa torte

clock-img

22.08.2005, 18:26

clock-img

Adelina

pencil-img

962

A ima mogoče katera zadnjo številko od Lise-torte. Bi bla zlo hvaležna za en recept, ki je notri. Se mi zdi ful zanimiva. V prodaji pa je menda ne dobiš več.
Hvala!

clock-img

22.08.2005, 18:54

clock-img

Anonimen

Jaz imam majsko številko - predvsem jagodne stvrai, ampak tudi druge torte. Povej, kaj rabiš, pa pogledam, če je slučajno not.

clock-img

22.08.2005, 18:55

clock-img

Natasa-6

pencil-img

283

Adelina, jaz imam revijo, a smo 14 dni na pocitnicah pri starsih, imam jo pa doma. Ce ne bos prej dobila, ti recept napisem takrat, pisi mi na privat.

clock-img

22.08.2005, 19:02

clock-img

Adelina

pencil-img

962

Al bina, rada bi čokoladno višnjevo torto. Spod je ful tanek čokoladni biskvit, gor pa ful velik kreme-kombinacija svetle in temne, vmes so pa višnje. Če hočeš poglej, ampak mislim, da je v zadnji (mislim, da junijski) številki. Hvala!

clock-img

22.08.2005, 19:07

clock-img

Anonimen

Ja, imam tudi junijsko. Je pa: višnjeva torta s kremo stračetela. Zgleda lepo ;)Če misliš to, ti lahko napišem recept.

clock-img

22.08.2005, 19:17

clock-img

Anonimen

Adelina, sem ti jo kar na privat poslala, upam da je prava.

clock-img

22.08.2005, 19:17

clock-img

Adelina

pencil-img

962

Ja al bina, najbrž je prava -sej zgleda tako,kot sem jo opisala (jaz sem jo vidla na sliki v eni drugi reviji, tako, da ne vem kako se imenuje).Verjetno je ta. Če se ti ljubi napisat recept, bi bla res hvaležna. Hvala!!!!

clock-img

22.08.2005, 19:35

clock-img

ru

pencil-img

19

oj, sem šla gledat v revijo, to je Ledena torta po švarcvaldsko, recept je pa v posebni št. Lise, Torte.
Če še rabiš povej in napišem.

clock-img

22.08.2005, 20:09

clock-img

Adelina

pencil-img

962

Ja Ru, bi prosila, če mi lahko napišeš recept.Hvala!

Al bina, hvala tudi tebi za trud, vendar pa jaz privat nisem dobila tvojga maila. Hvala še enkrat! Je pa to v posebni izdaji Lise Torte (ne čarovnija okusa).

clock-img

22.08.2005, 20:11

clock-img

Anonimen

Adelina, zagotovo si ga, poglej tam na nabiralnik, če ti piše "novo sporočilo". Pravzaprav sem ti poslala dva sporočila.

No, če praviš, da je v posebni izdaji, potem lahko, da res ni bil pravi recept...

clock-img

22.08.2005, 20:22

clock-img

Adelina

pencil-img

962

Al bina, mislim, da sem imela mail narobe vpisan-imela sem ga z velikimi črkami, pa moj pravi, da je mail vedno z malimi:ups:No, zdej sm ga popravla-če je to blo to. Hvala še enkrat za trud!

clock-img

22.08.2005, 20:25

clock-img

Adelina

pencil-img

962

Al bina, sorry maš prov. Sem dobila, torej sploh nima veze velike-male črke. Bom mogla it na inštrukcije iz računalništva.

clock-img

22.08.2005, 21:15

clock-img

ru

pencil-img

19

DNO:
150g rahlo grenke kuverture
70g koruznih kosmičev

NADEV IN OKRASITEV:
200g višenj (iz kozarca)
po 1 zavitek vanilijene in čokoladne kreme (npr. dr Oetker)
200ml smetane
30g sladkorja v prahu

PRIPRAVA:
Kuverturo stopite v vodni kopeli in ji primešajte koruzne kosmiče. Pekač za torto (18 cm) obložite s prozorno folijo, ki naj malce visi čez rob. Po dnu pekača razporedite kosmiče, jih dobro pritisnite in postavite v hladilnik.

Višnje odcedite. Obe kremi pripravite po navodilih z embalaže in z njima napolnite vrečke za dresiranje. Ob robu pekača nabrizgajte obroč vanilijine kreme, nato razporedite obroč višenj, nato čokoladni obroč in vse skupaj ponovite. Drugi sloj obročev začnite s čokoladno kremo. Končajte s tretjim slojem, ki naj bo enak prvemu. Tako boste dobili šahovnico.

Zgornjo površino ptemažite s preostalo čokoladno kremo in torto za 5 ur postavite v zmrzovalnik. Nato jo vzemite iz pekača, odstranite folijo in torto prestavite na krožnik. Smetani dodajte sladkor v prahu, jo čvrsto stepite in z njo okrasite torto. Po želji jo okrasite še s koščki čokolade, smetanovimi kupčki in višnjami.

Pa dober tek!

clock-img

23.08.2005, 10:01

clock-img

Adelina

pencil-img

962

Ru, najlepša hvala!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem