writing-img

LivingLab vs. aspirator na vdih

clock-img

18.03.2010, 15:03

clock-img

lenca1

pencil-img

423

Potrebujem učinkovit nosni aspirator, ki bo čimbolj enostaven za uporabo in čiščenje. Doma že imamo tega na vdih in ven spravimo res veliko - moti me predvsem njegovo čiščenje, saj zadevo uporabljam zelo pogosto (pred vsakim podojem naše 2.mes.user posted image ) in ga moram pri čiščenju čist razstavit, sprati pod vodo + ščetka... v glavnem preveč dela s čiščenjem. Hčerka ima strašne probleme s tem noskom, pri 6.tednih smo bili tudi že v bolnici, zaradi okužbe dihal (bronhilitius) in so nam rekli, da moramo res zelo skrbno pucat nosek.

Ne vem kakšen je v praksi tale elektronski aspiratorLivinglab - ene ga super hvalijo, spet druge pravijo, da je premalo močan in da se veliko več spravi ven s tem, ki je na vdih. Kako je pa s čiščenjem Livinglab-a?

clock-img

18.03.2010, 15:19

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

jaz priporočam babyvac.

www.babyvac.si

ali pa klasiko: velike količine fiziološke v nos, da priteče ven iz druge nosnice. Ne v ležečem položaju na hrbtu,ampak nagnjeno naprej.

clock-img

18.03.2010, 17:51

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

18.03.2010, 18:00

clock-img

Petraa

pencil-img

1205

Iz izkušenj povem da je boljši tale aspirator na vdih user posted image

clock-img

18.03.2010, 20:45

clock-img

manna

pencil-img

2556

Tale LivingLab na baterije je brezveze. Ga imamo doma. Pa še drag je precej. Res sicer, da naša frajla ni bila še neki ful prehlajena, ampak vseeno. Kadarkoli sem ji pucala nosek, nisem spravila nič ven, razen par kapelj. Kupi rajši babyvac. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem