writing-img

Lizing za reveže :-)

clock-img

19.02.2006, 00:45

clock-img

Anonimen

Ne, hecam se...
Me pa vseeno zanima, a kdo ve za kakšnega "lizingodajalca", ki ne potrebuje potrdila o zaposlitvi?
Za avto me zanima... Saj bi ga plačevala na položnice (mi je v interesu, da bi ga obdržala, ne pa, da mi ga odpeljejo), pa ne najdem nobenega takega "naivca"...

clock-img

19.02.2006, 00:51

clock-img

jrakov1

pencil-img

23

Ne vem če je še kdo tako naiven dabi zaupal nepoznanemu človeku.
Če pa se bo kdo našel bodi ti previdna da te nebodo......

clock-img

19.02.2006, 08:53

clock-img

Mariposa

pencil-img

624

A s porokom ne gre? Jaz bom tudi čez kak mesec kupovala avto in mi bo malo zmanjkalo, ta da bom mogla vzeti nekaj lizinga na položnice. Nisem pa redno zaposlena, ker sem študent ampak je bilo govora, da ga lahko vseeno dobim, če imam poroka.

Ko tonemo, je najbolje, da potonemo prav do dna,
saj se lažje odrinemo kvišku, če se najprej dotaknemo tal.

clock-img

19.02.2006, 12:41

clock-img

matahari

pencil-img

223

Delam na lizing hiši in vam lahko povem, da brez redno zaposlitve lizing ni mogoč..oz. če ste zaposlene za določen čas, je potrebna višja lastna udeležba ter porok..itd..žal user posted image

clock-img

19.02.2006, 12:42

clock-img

matahari

pencil-img

223

Pa še to sem hotela napisati: lažje dobijo lizing upokojenci mlajši od 70 let tako, da ti mogoče Kerensa lahko pomagata oče in mama..ne vem..samo ideja..

clock-img

19.02.2006, 13:08

clock-img

Anonimen

Na Savalu v Postojni prneseš samo davčno in osebni dokument, pa imaš vse narejeno....

clock-img

19.02.2006, 22:56

clock-img

Anonimen

Nati, a mi ti lahko poveš malce več o tem? Postojna konec koncev ni tako zelo daleč. Kaj ni tako, da potem leasing hiša preveri tvojo zaposlitev in ostalo?
Če povem konkretno zase, sem jaz pripravljena plačati polog (ponavadi so 10%-20% cene) in potem mesečne obroke do 50.000 SIT (do izplačila, seveda, računam pa nekje na 3 leta).
Se komu sanja za kaj takega?
Moja mama ne pride v poštev, od Kamikaze starša pa trenutno tudi ne, ker sta oba "zakreditana" do vratu, da dokončata hišo ob Plitvičkih jezerih, tako, da... user posted image

clock-img

19.02.2006, 23:03

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

kolikor jaz vem je minimalni polog 20%, tolk kolkr je DDV user posted image  

naj me kdo popravi, če se motim user posted image  

mal po netu poglej in prekliči leasing hiše, samo ne takrat, ko boš na šihtu user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem