writing-img

Lj-kam k frizerju

clock-img

06.10.2011, 11:43

clock-img

yenny

pencil-img

415

Evo moja frizerka se je preselila,sicer že nekaj mesecev nazaj,jaz pa še vedno ne vem kam naj gremuser posted image
Stanje na glavi je priemerno mojemu čakanju,tako,da zdaj mi res ni druge kot da grem.
Kaj mi predlagate,da dobro strižejo in da ne bom tam pustila celega premoženja.user posted image

clock-img

06.10.2011, 13:46

clock-img

Frodo Bisagin

pencil-img

4438

IZVIRNO SPOROČILO: yenny

Evo moja frizerka se je preselila,sicer že nekaj mesecev nazaj,jaz pa še vedno ne vem kam naj gremuser posted image
Stanje na glavi je priemerno mojemu čakanju,tako,da zdaj mi res ni druge kot da grem.
Kaj mi predlagate,da dobro strižejo in da ne bom tam pustila celega premoženja.user posted image

Po podobnih mukah sem odkrila salon, s katerim sem zadovoljna. Stars na Glonarjevi. S strizenjem sem zelo zadovoljna , kar se mi ne dogaja pogosto :) Tudi cena je povsem sprejemljiva - povprecna kolikor vem. Sicer imajo menda spletno stran, pa pogledaj sama.

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

clock-img

06.10.2011, 15:16

clock-img

veselka

pencil-img

1527

jaz hodim v "Povej naprej" salon za Bežigradom (blizu Glinškove pl.). se že 100 let držim mojega frizerja, čeprav sem se preselila 80 km stran.

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

clock-img

06.10.2011, 16:08

clock-img

hrchy

pencil-img

949

IZVIRNO SPOROČILO: veselka

... se že 100 let držim mojega frizerja, čeprav sem se preselila 80 km stran.

Ah to ni nic, jaz se k moji vozim okoli 1500km dalec...user posted image

Sicer pa salon Ultra Image, k Mateji.

clock-img

06.10.2011, 19:08

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

Ana na Vodnikovi - Šiška.

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

07.10.2011, 10:22

clock-img

darja.mark

pencil-img

1244

Jaz k svoji hodim že ene 6 let. Trenutno je na porodniški, a pride tudi na dom, oziroma ti lahko prideš k njej, odvisno kako se zmenite. Jaz sem z njo ful zadovoljna, vedno naredi zelo dobro, tudi draga ni. Je pa delala oziroma mislim da še vedno dela tudi na RTV-ju, za neke oddaje frizira voditelje, tako da veš da zanič pol že ne more bit. Če boš hotela, me kontaktiraj na ZS, pa ti dam njeno telefonsko.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni