writing-img

Ljubljančanke- nasvet prosim!

clock-img

23.09.2008, 20:47

clock-img

Samrela

pencil-img

217

Jutri gremo v Ljubljano nekaj kupit in gotovo nam bo ostalo nekaj časa. Rada bi otroka (5 let in 1,5,leta) peljala nekam, da bosta imela tudi onadva nekaj od dneva. Sploh starejši. On obožuje igrala in nasploh stvari kot drugi otroci njegove starosti. Atlantis smo odpovedali, ker smo že vsi malo prehlajeni.
Nasvet prosim!
Hvala!

clock-img

23.09.2008, 20:55

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Hja, notranjih igralnic imaš kar nekaj - Pod vodo v City parku, pa v Koloseju, Arena Vodafone Live, Lumpi igralnica v Mercator centru Šiška (imajo tudi luštno zunanje igrišče z vlakcem, vendar odvisno od vremena), v Supernovi je igralnica....

Sicer pa je ZOO, pa Tivoli, lahko se sprehodite po centru mesta in zapeljete z vlakcem na Grad, tudi kar nekaj restavracij ima svoja lastna igrišča... Ma, tega je polno, odvisno, kam greste in kakšne so vaše želje.

Lep dan!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

23.09.2008, 22:22

clock-img

martita

pencil-img

734

Kot je že rekla Nika, Tivoli ali ZOO.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem