writing-img

Ljubljančanke-help FF

clock-img

14.06.2005, 06:30

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

POzdravljene

Jutri se odpravljam na izpt v belo LJ:hudicek::hudicek: Sem me sploh še ni strah:zmeden2: (zato pa sem že pokonci, ko mala še sladko spančka)

Potrebovala bi pomoč...Najti moram Filozofsko fakulteto in (če sem še malo bolj zahtevna) kabinet dr. Cvirna (če je katera ZG študirala).

prosim za smer, pridem pa iz Maribora.

Hvala, hvala, hvala, hvala:rozica::rozica::rozica:

clock-img

14.06.2005, 06:41

clock-img

buči

pencil-img

4367

Filozofske ni težko najti. Najbolje, da parkiraš ob železniški postaji, tam je še najceneje, pa vedno prostor. Kako do tja, vprašaj sproti, ker ne vem iz katere smeri boš prišla. Od železniške pa kar peš: Dol s parkirišča, naravnost do 2. semaforja (1. je za pešce); prideš na Bavarski dvor oz. na Dunajsko cesto - na tem križišču levo, potem pa skoz naravnost; na levi boš videla hotel Lev, nasproti je Nama, kar naravnost; na levi je park Zvezda, na desni Nunska cerkev, kar naravnost; potem mimo Drame (na desni), pa pločnika malo zmnajka, pa prideš do dela, kjer gre pločnik po stopničkah or mimo trgovinic in lokalov, pol pa spet dol, v tem križišču desno in evo FF! Če ti še preštejem križišča od Bavarskega dvora, kjer prvič odviješ levo: 3. veliko križišče (ne štet malih ulic, ki odvijajo.

Kje pa je kabinet, pa ne vem, ampak spodaj je informator, pa vprašaj.

A sem zakomplicirala? Drugače pa parkiraj, pa vzi taxi, ker razdalja ni velika.

:kuza:

clock-img

14.06.2005, 07:20

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Drž'se N&N!!!

clock-img

14.06.2005, 07:32

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

O gracias Buči za direkcije.....Sej se verjetno ne bom izgubila:zmeden2::zmeden2: A se da pri faksu kje parkirat????

Zara...se bom poskusila držat:zmeden2: :rozica:

clock-img

14.06.2005, 07:40

clock-img

soseda

pencil-img

89

Ninika&Neja ti je buči zelo lepo razložila ne moreš falit!!!:rozica::rozica::rozica:

clock-img

14.06.2005, 07:43

clock-img

tana 1

pencil-img

103

Pri faksu ne boš najdla prostora.Lahko pa parkiraš tudi pri dolgem mostu - izvoz VIč- greš navtobus št. 6 te pripelje direkt do faksa. Cena parkirnine pa je vrednost dveh žetonov - ki jih seveda dobiš
Držim pesti
Lep sončen dan vsem

clock-img

14.06.2005, 07:43

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Jeee...hvala bogu...Če ne pa bova šla z :love: v Leva izpit delat:zmeden:

clock-img

14.06.2005, 07:57

clock-img

janja

pencil-img

1559

Najbližje FF lahko parkiraš tudi v garažni hiši Maximarket ali na njihovem zgornjem parkirišču (če bo prostor seveda).

clock-img

14.06.2005, 07:59

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Ej samo en popravek - nasproti Name je hotel Slon (ne Lev)!!!
Parking je res najbližji pri Maxiju - samo je precej drago...

LP Tina :rozica:

clock-img

14.06.2005, 08:09

clock-img

Nicca

pencil-img

20

Kabinet je v prvem nadstropju, ko prideš po stopnicah imaš desno oddelek za zgodovino.

clock-img

14.06.2005, 08:52

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Oooo Buči teb se pa da sprehajat!!!8)8)8)

clock-img

14.06.2005, 09:35

clock-img

Una

pencil-img

399

Pa vseeno probej parkirat v sosednjih ulicah. Jst vsak dan najdem parkplatz. Mej pa listek za parkiranje, ker hodijo redarji in pišejo listke - sm ga lih učeri pokasirala.

PS: mogoče se pa vidmo - mam jutr dva izpita...

Vso srečo tudi tebi!

Una

clock-img

14.06.2005, 09:56

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

O Una...a kar dva??? Ja hudiča...vso srečo:bravo::bravo:

Pol pa se ga lahko skup napijeva, ko bova fertik:)-:)-

clock-img

14.06.2005, 18:12

clock-img

brbra

pencil-img

189

O jaz pa grem jutri na razgovor za službo na FF:ups:Joj mi prpa:(Držim pesti za vaju:bravo:

lp

clock-img

14.06.2005, 20:06

clock-img

buči

pencil-img

4367

Držim pesti za vse, ki greste delat ozpite. Sorry za leva oz slona, hoteli niso moja vrlina ...

:kuza:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem