writing-img

Ljubljanske nosečke

clock-img

02.11.2008, 16:16

clock-img

ana**

pencil-img

1192

Kje se skrivate?user posted image

Sicer sem ravno zvedela,da sem noseca ampak vas moram poiskatuser posted image

Dajte se javit malouser posted image

clock-img

02.11.2008, 16:26

clock-img

temtem

pencil-img

67

Živjoooooooooooooooooo!!!

temtem

clock-img

02.11.2008, 17:18

clock-img

ana**

pencil-img

1192

Zivjooooooooooooo  temtemuser posted image

Kako si?  Kdaj imas rok?

Upam,da se nama pridruzijo kmalu se ostale!user posted image

clock-img

02.11.2008, 17:26

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Evo še eno ljubljansko user posted image . Živjo!

clock-img

02.11.2008, 17:39

clock-img

Cveta28

pencil-img

854

Hej punce!
Mene tudi lahko štejete k "žabarkam" saj že 10 let živim več ali manj v LJ.
Drugače pa se sploh ne skrivamo toliko ampak smo bolj aktivne na forumih glede na to kateri mesec pričakujemo. Sama tako največ čvekam ravno s svojimi super aprilčicami 2009 user posted image . Punce so res fajn, polne nasvetov in dobrih misli.
Ana** predvidevam, da imaš rok v pričetku poletja in če tema še ni odprta potem kar navali! Boš videla kako hitro se boste punce našle in pridno čvekale. Drugače pa čestitke za plusek user posted image .

clock-img

13.11.2008, 09:37

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

Evo, še ena se javlja.... sem sicer rojena Ljubljančanka, ampak zdej s partnerjem živiva malo iz Ljubljane... upam, da se vam lahko vseeno pridružim, da me vzamete zraven v ta forum.. 
tud jz zdej pridno čvekam v "svojem" forumu majčice 2009, ampak obljubljam, da se bom tudi tukaj oglašala... če bo le še katera odpisovala user posted image user posted image

clock-img

13.11.2008, 13:01

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

kaj a ste se ljubljančanke čist zgubile, ni nikjer več nobene??  user posted image

clock-img

13.11.2008, 14:31

clock-img

uka7

pencil-img

43

hoj, še ena ljubljančaka, tudi aprilčica hkrati ;) komaj čakam poletje, pa vozičkanje v tivoliju :)

clock-img

13.11.2008, 16:15

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

ljubljančanka in majčica - ja, lepo nam bo zgodaj spomladi, ne bo prevroče, idealno za sprehode user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

13.11.2008, 16:44

clock-img

ana**

pencil-img

1192

Živjoooooo

Jaz imam polno dela in komi njadem čas za RRuser posted image  Stanovanje prenavljamo in je cela hiša polna ljudi...pa še slabosti me dajejouser posted image user posted image  Sploh nevem kaj nja nardim,da bo mal boljše.

Noo...drugač vidm,da mate vse pred mano rok.... A že čuti katera brcike? Jaz komaj čakam,da bo lahko svoj buši kazala okoluser posted image

Me pa neki zanima...Kam ste šle na NS? Ste bile zadovoljne?

clock-img

13.11.2008, 18:59

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

na NS sem šla v ZD Domžale k dr. Strahovi... več kot zadovoljna... z njo, z izvidi, z vsem... končno prijazna dr. po dolgem času

jz buši že kažem naokoli (prijateljicam in sosedam) user posted image  

za zdej še ne brca... začnejo baje od 16 tedna naprej.... jupi, v nedeljo bom mela 16 tednov... komaj čakam

clock-img

19.11.2008, 20:56

clock-img

pumpkin23

pencil-img

243

No da se se jaz malo pofockam tuki med ljubljancankami.
Ceprav se moj cas user posted image pocasi izteka saj pricakujemo user posted image ze decembra.
Komi cakamouser posted image .

clock-img

24.11.2008, 11:36

clock-img

anci banci

pencil-img

1544

jaz se bom tudi pofočkala me ljubljančanke, ker sem rojena v ljubljani in tudi živim .l... sem pa med julijkami

clock-img

25.11.2008, 07:17

clock-img

Lsica

pencil-img

1745

Ojla,
še ena srečka user posted image , ki bo svojega user posted image sprehajala po ljubjanskih ulicah. Samo še do poletja počakamo...

clock-img

25.11.2008, 07:23

clock-img

Lsica

pencil-img

1745

Jutri je v lj. tečaj za zgodnjo nosečnost, gre katera ?

clock-img

25.11.2008, 10:04

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

Jutri je v lj. tečaj za zgodnjo nosečnost, gre katera ?

kje pa je to, in kdaj?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

25.11.2008, 11:17

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Pozdravček še od ene žabarke! Zdaj moramo pa pridno regljat, da obdržimo svoj sloves (čeprav v tem snegu nam bo oproščeno, žabe so takrat otrple...)

clock-img

25.11.2008, 13:16

clock-img

nmag

pencil-img

436

Evo še ena čistokrvna Ljubljančanka,sem aktivna na forumu aprilčice,rok imam 17.4.v Ljubljani živim pa že od rojstva.lp

clock-img

25.11.2008, 14:26

clock-img

Pat74

pencil-img

1493

Še ena rojena v LJ in živeča v LJ. Tudi aprilčica, rok 25., bo pa ziher kakšen dan kasneje.

clock-img

25.11.2008, 14:57

clock-img

Lsica

pencil-img

1745

ledenka - Tečaj za zgodnjo nosečnost

Predavanje, ki traja tri ure, je ob 16.00 v predavalnici Šole za starše, Šlajmerjeva 3a. V letu 2008: ..., 26. november, 17. december.

Namen tečaja je seznaniti nosečnice na začetku nosečnosti s potekom nosečnosti, z zdravim načinom življenja, s pravilno prehrano, s higieno in rekreacijo v času nosečnosti zato, da bi nosečnost normalno potekala.

Punce, ki so že bile pravijo, da ni velik novega, nekaj pa le. Prideš?

clock-img

25.11.2008, 15:03

clock-img

ana**

pencil-img

1192

Živjoooo

Kako smo? Super,ko je včeraj snežilo?

user posted image user posted image user posted image Dobrodošle vse noveuser posted image user posted image user posted image

Jaz sem zdj bla par dni bolana in se mi ni nč dalouser posted image  Sam ležala sm..Ampak zdj je že bolše.

Bli smo na prvem UZ-ju in pikicapridno,pridno raste. Sem ful vesela pa tut srček bijeuser posted image user posted image  Pa tut na NS sem se naročla in že odštevam dneve.user posted image

Jaz pridem 80% na ta tečaj. Mi je že kolegica rekla. Res,da ni kaj novega ampak sm mela 1× SS in nevem kaj dosti.. Tko,da nekaj novega bom ziher zvedlauser posted image

Pičim jaz zdj na kosilce

clock-img

25.11.2008, 16:38

clock-img

mamica_3

pencil-img

18

čiv buc bav, še ena ljubljančanka! :) rok - marec --> komaj čakam :)

clock-img

25.11.2008, 21:11

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

no, pa bo tudi ta tema zaživela na forumu.. končno.. sem se že ustrašila da Ljubljančanka pa ni nikjer...

clock-img

25.11.2008, 22:22

clock-img

yania

pencil-img

2031

Hojla...ne vem kako sem spregledala tale forum..user posted image user posted image  
no ja., če se še lahk pridružim, bi se z veseljem...
Pričakujemo  na dan žena, 8.3., sem že med marčevkami v navezi, ampak z veseljem tudi tu...
Drugače pa je to moja 2.nosečnost, imamo doma že 4 in pol staro user posted image ...

se tipkamo...

clock-img

25.11.2008, 22:24

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

ooo yania lepo da si se nam pridružila... očitno nas bo vedno več... tako je prav... ooo na dan žena... fino.. ka pa pričakuješ (spol) - že veš ali ne želiš vedeti?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem