ezi me, tako zelo me jezi, da mi ne zaupa!!! Saj če se ljubi se tudi zaupa, ali ne????
Zaupanje je na začetku podarjeno. Ko se ga izgubi (ne glede na to ali upravičeno sli ne, zaradi dejanj ali ne) Ga več ni in ni več podarjeno. Potrebno si ga je prislužiti. Počasi, po malem, vsak dan. Torej teči mora čas, da pridejo priložnosti za dokazovanje zaupanju.
Praviš, da sta imel krizo? Te krize sedaj ni še konec.
Trapa? Ja, vsi delamo napake. Prav bi bilo, da bi za tisti SMS povedala že takrat. Da si pa hranila SMS 2 meseca

. Mogoče bi bil tudi čas, da vržeš tudi njegovo sliko ven iz denarnice.
Aja, zaj je gledal v tvoj telefon, a je imel razlog, ni pomembno in na tvojem mestu to ne bi omenjala, razen če želiš "krizo" podaljševati.
Lepo mu povej, ko bo priložnost, da ne moreš vplivati na to, kdo ti pošilja sporočila, da jih tudi ne misliš skrivati in brisati, ker nimaš slabe vesti in skrivnih namenov. To je tvoje, da poveš. Povej pa tudi da ne moreš vplivati na njegovo razmišljanje in si lahko misli kar hoče. Tvoje je samo to, da mu poveš, kar dejansko je.
Povej mu še, da je življenje polno velikih preizkušenj in kriz in da če ima dvome zaradi te nepomembne stvari, potem je bolje sedaj, kot nekje na sredi poti, ko bo vajino trdno medsebojno zaupanje bilo resnično potrebno.
------------------------------------
Mene bolj zanima še tisto, kar si nam zamolčala. Iz pretekle krize. Od tam izhaja problem.
< Sporočilo je popravil tehnofil -- 25.2.2008 14:16:13 >