writing-img

Ločevalna dieta

clock-img

06.07.2005, 15:47

clock-img

*Neja*

pencil-img

193

Alo, punce!

Ena je tu zadnjič omenjala fino ločevalno dieto. Poletje nesramno odstira svoje tančice, moj špehec je pa še vedno tu. Tista dieta, o kateri ste govorile, naj bi trajala 90 dni (če se prav spomnim), pa tud ena mi je obljubila, da mi jo pošlje po mailu. Po mojem je pozabila.

Pomagajte!!!!!

clock-img

06.07.2005, 15:51

clock-img

smrka

pencil-img

3582

clock-img

06.07.2005, 15:53

clock-img

*Neja*

pencil-img

193

Hvala!!!!!!!!!!!!
:bravo::bravo::bravo::bravo::rozica::rozica::rozica:

clock-img

06.07.2005, 15:54

clock-img

adelaida

pencil-img

78

najbolje da kupiš knjigo ločevaln dijeta 90 dni, kjer imaš vse napisano pa še za vsak dan posebej imaš jedilnik, ki ga lahko poljubno menjaš z ostalimi jedilniki iz tega dne (sadni dan, ogljikovi hidrati dan, ...).
za po tej dijeti je pa zdaj tudi za kupiti naslednjih 90 dni knjiga, kjer imaš pa recepte za naprej po dijeti kako pa kaj ker je potrebno to kilažo tudi obdržati.
moja mami in oči in sestra so se je držali - rezultat po 90 dneh = mami -15, oči -28, in sestra -20.
od tega vsi po kakšno kilo dobili nazaj zdaj v naslednjih 90tih dneh, ampak še vedno pohvalno :bravo::bravo::bravo:

clock-img

06.07.2005, 22:13

clock-img

simona9

pencil-img

50

tudi jaz 16kg res je super dieta!
:sloncek::sloncek::sloncek:

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem