writing-img

Lošinj-pitna voda?

clock-img

05.07.2006, 21:33

clock-img

Sibil_

pencil-img

3508

Čez 10 dni gremo na Lošinj, pa me zanima če kdo ve, kakšna je voda iz pip.Je dobra za pit?user posted image

Aja-pa seveda če še kdo gre tja slučajno?Mi bomo verjetno od 17 do 30. na malem Lošinju.user posted image

LP,
Sibil

clock-img

05.07.2006, 21:41

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

Na Lošinju JE voda pitna. Dobivajo jo iz tistega jezera, ki ga vidiš s ceste. Vransko al kako se mu že reče. Ravno nad tem jezerom je 10 km prenovljene ceste. Se ti kar prileže od tistih brajd.

clock-img

06.07.2006, 06:42

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Ja, voda je pitna....
No, vi greste 30. domov, mi pa planiramo na Lošinj 31.7...Škodauser posted image ..Ostanite kak dan dljeuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

18.07.2006, 11:13

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

V turističnih centrih in kampih voda ni pitna.Jaz še do sedaj nisem slišala,da bi jo povsod vozili iz Vranskega jezera,ki je na Cresu.

clock-img

18.07.2006, 12:01

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Jaz, preventivno, nikoli nikjer, razen doma, ne pijem vode iz pipe!

clock-img

18.07.2006, 12:05

clock-img

Anonimen

mi mamo vikend na cresu - zaglav ki je na drugo stran od vranskega jezera in je gotov voda od tm pa je ne pijem iz pipe! mogoče prekuhano drgač pa raj flaširano!

clock-img

18.07.2006, 22:15

clock-img

Anonimen

Zdaj si najbrž že tam, ampak za vse ostale:

voda NI pitna
Vsaj jaz je še v vseh teh letih nisem pila. No, razen flaširane user posted image

clock-img

18.07.2006, 23:39

clock-img

polona2

pencil-img

2144

Mi smo bili tam lani, vodo smo kupovali.

clock-img

23.07.2006, 22:41

clock-img

noe

pencil-img

982

MI SMO JO PILI IZ FLAŠ, KUHALI PA SMO IZ PIP,SMO BILI KAR V VRSTI PRED WCJI DVA DNIuser posted image

clock-img

23.07.2006, 23:11

clock-img

Anonimen

Sem anonimna, ker nimam svojega uporabniškega imena.

V glavnem, mi imamo vikend na Lošinju že kakih 20 let, v naselju, kjer so večinoma domačini, tam smo celo poletje in vodo pijemo iz pipe. Tudi domačini jo. Ko gremo v Martinščico v kamp k prijateljem, je isto.

Cel Cres in Lošinj imata vodo iz Vranskega jezera, ki ima dotok iz celine. Je ne vozijo v kampe in naselja, ampak je do tja speljan kar vodovod.

Aja, pa še nikoli ni bil nihče zastrupljen ali kakorkoli drugače povezan z WCjem zaradi vode.

clock-img

25.07.2006, 08:56

clock-img

Anonimen

Pred dvemi dnevi sem se vrnila iz dopusta na Cresu.Prav o vodi je bili govora.
Cers je edini otok,ki ima pitno vodo iz pip,tako je bilo rečeno,to potrjujejo vsi,ki simajo vikende na tem predelu.

clock-img

25.07.2006, 09:10

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Neva ali ste ve pile vodo iz pip,meni se je zdela klorirana,saj ko sem jo prekuhala se je naredila tista bela skorja in obroba od vode.user posted image

clock-img

25.07.2006, 13:11

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Mislim, da tista bela snov ni klor, amapk vodni kamen.user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

26.07.2006, 19:52

clock-img

Anonimen

Ja, samo Cres pa Lošinj ni eno in isto.
Ko sem jo jaz pila sem bila skoz na wcju.
Moja mama in oče jo pijeta pa vedno, pa je vse ok.
No, glade na to, da doma vodo prefiltriram, jo tudi tam oz. kupim flaširano.

clock-img

26.07.2006, 20:02

clock-img

Zasanjana

pencil-img

1078

Mi imamo vikend na Cresu in lani so bili eni prijatelji na Lošinju, pa smo jih šli pogledat za dva dni.Smo pili vodo iz pipe in vsi veselo driskali naslednji dan.user posted image

clock-img

27.07.2006, 08:44

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: darjatimci

Neva ali ste ve pile vodo iz pip,meni se je zdela klorirana,saj ko sem jo prekuhala se je naredila tista bela skorja in obroba od vode.user posted image

Ne nismo,samo flaširano.Ne vem no nekako je že v navadi,tudi doma ne pijemo iz pipe,pa čeprav pravijo,da lahko.
Je pa tamali na plaži med tuširanjem žlampav,pa sem na glas rekla,ne pit te vode in so se okoliški kopalci oglasili,da lahko brez skrbi pije,da je čista.
No nič se mu ni zgodilo,nič driske.

clock-img

27.07.2006, 08:58

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Tudi mi je nismo pili in po opažaju kako so v trgovini nabavljali vodo bi rekla,da je večina ni pila.Ne vem,ampak meni je imela vonj po kloru.

clock-img

28.07.2006, 09:37

clock-img

Mimi*

pencil-img

221

Mi smo 7 let pili v kampu na Cresu vodo iz pipe-super!
Nikoli ni bilo težavuser posted image
Pa še mrzla je.

clock-img

28.07.2006, 14:45

clock-img

ella2006

pencil-img

203

Mi imamo že 25 let vikend na Cresu in voda je še vedno iz Vranskega jezera in je še vedno pitna.
Vedno pijemo vodo iz pipe in do zdaj še nismo imeli problemov.
Doma vedno kupujemo vodo, čeprav je kao iz pipe pitna.

clock-img

28.07.2006, 23:29

clock-img

Sibil_

pencil-img

3508

Smo že nazaj in lahko poročam.Pila sem vodo iz pipe, tudi moj mož in sin, nobenemu ni bilo nič.user posted image
Se mi pa ni zdela nič kaj čudna voda, pa doma jo tudi pijem iz pipe.

LP,
Sibil

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem