writing-img

Logest

clock-img

24.09.2008, 07:39

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

Živjo,

imam eno vprašanje in sicer koliko premora ste naredile ko ste nehale jemati Logest tabletke? Moj ginekolog je rekel da so to najbolj "švoh" tabletke in da lahko delamo na user posted image  že po enem mesecu.

Vaše izkušnje?

lp,
Nataša

clock-img

24.09.2008, 07:51

clock-img

becky

pencil-img

335

men je moj G rekel, da pri današnjih tabletkah sploh ni treba več delati pavze. je pa priporočljiva folna kislina

clock-img

24.09.2008, 08:01

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

7 let sem jemala Logest, G mi je priporočila, naj počakam en ciklus, potem pa veselo na delo user posted image

clock-img

24.09.2008, 08:13

clock-img

sakuL

pencil-img

911

meni je G dala informacijo, da če lahko počakam, naj počakam 1 mesec, drugače pa ni problema, loh tut kuj zanosic, pa ne bo posledic...

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

clock-img

24.09.2008, 10:36

clock-img

fragola

pencil-img

3082

en mesec in potem veselo na delo Natašiuser posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

clock-img

24.09.2008, 10:54

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

IZVIRNO SPOROČILO: fragola

en mesec in potem veselo na delo Natašiuser posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  a veš da me je začel kar mal razganjat, posebej pa mojega moža

clock-img

24.09.2008, 12:15

clock-img

kaja02

pencil-img

1316

sem nehala tabletke jest 28.10, M sem dobila 31.10, 19.11. sem imela že vgneznitveno krvavite, in kmalu nato sem nardila test, ki je pokazal user posted image , sedaj sem že skoraj 2 meseca ponosna mamico srčkane punčke. Tako kar veselo na delo ter veliko uspeha

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem