writing-img

Logest - Yarina, Yasminelle in estrogensko poudarjene KT

clock-img

13.11.2007, 22:00

clock-img

lolipop123

pencil-img

1

Zanima me še, kakšne so vaše izkušnje z menjavo KT, konkretno z menjavo Logest za Yarina ali Yasminelle? Sama namreč jemljej Logest in imam težave z vlažnostjo nožnice, zato razmišljam o menjavi tabletk.

Pa še to: zasledila sem, da ginekologi za suho nožnico in/ali upad libida pogosto priporočajo bolj estrogensko poudarjene KT, kot so npr. Stediril-m, Microgynone, Rigevidon. Ali ima katera izkušnje z omenjenimi KT, kakšni so stranski učinki?

Lp!

clock-img

14.11.2007, 07:21

clock-img

purple

pencil-img

1897

Jaz sem stediril m, pa nimam problemov z njimi. Jih fajn prenašam, pa nobenih stranskih učinkov.

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

clock-img

14.11.2007, 10:22

clock-img

fragola

pencil-img

3082

Ko sem jemala Kt sem na začetku jemala Logest in ker sem mela probleme po njih sem šla na yarino poteh sem bla zelo zadovoljna. 

clock-img

14.11.2007, 12:58

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Meni je bila Yarina najboljša.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

14.11.2007, 14:09

clock-img

majcci

pencil-img

521

Jaz uporabljam stediril- m in nimam nobenih težav. Pred njimi sem jemala tri-stediril, vendar so jih nehali proivajati, zato sem dobila stediril-m. Nisem pa imela ne prej in ne zdaj težav. Jem jih pa že vsega skupaj 8 let.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem