writing-img

Lonček kuhaj

clock-img

08.03.2006, 15:22

clock-img

Jutra

pencil-img

1267

Mene pa zanima, a se sploh da še kje kupiti "loček kuhaj"?
Ker novejša različica so grelniki za vodo, vseh možnih oblik in velikosti. Jaz bi pa nujno rabila tisti lonček, ker vzame malo prostora in bi ga vzela s seboj na potovanje.

Za kakršnokoli info se zahvaljujemuser posted image  Aja, tudi z rabljenim bi bila zadovoljna (samo, da dela).

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

clock-img

08.03.2006, 21:51

clock-img

Urška*

pencil-img

1286

Jutra, a lahko malo več napišeš o tem lončku? Ker jaz sem glih pred nakupom grelnika vode. Pa me zanima kakšna je razlika.

hvalauser posted image

Moje srce je zorelo z vsakim dnem,
ko je v mojem trebuhu zorelo dete.
Devet mesecev traja,da dozorita tako mati
kot otrok.
(Kim Vallone)

clock-img

09.03.2006, 10:17

clock-img

Jutra

pencil-img

1267

To je bil plastičen lonček (0,5 - 1,0 l) z debelejšim dnom, v katerem je bil grelec, pa kabel. Res je bil praktičen, pa ZELO malo prostora je vzel. Ampak zgleda, da jih ne delajo večuser posted image

Če pa kupuješ grelnik za vodo, pa ti svetujem, da kupiš takšnega, pri katerem se ne vidi grelna "žica", ker se tam zelo rado nabira vodni kamen in s čiščenjem se hitro uniči oz. se začne luščiti. Potem pa to ni več uporaben grelnik. Jaz imam takšnega, ki je kot posoda, grelec pa je skrit v dnu. Pa še zelo poceni je bil v Mullerju. 4.000 SIT.user posted image

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

clock-img

09.03.2006, 22:20

clock-img

Urška*

pencil-img

1286

user posted image user posted image Hvala ti Jutra.user posted image user posted image

Moje srce je zorelo z vsakim dnem,
ko je v mojem trebuhu zorelo dete.
Devet mesecev traja,da dozorita tako mati
kot otrok.
(Kim Vallone)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem