writing-img

Lonček za 8.mes.

clock-img

06.08.2008, 09:52

clock-img

timoteja

pencil-img

524

Pozdravljene. Prosim, da mi malo svetujete, kakšen lonček kupiti za 8 mesečnico, pa da ne bi preveč polivali. Baje, da aventovi včasih spuščajo. Zadnjič sem kupila enega od Tommy Tipeee, pa moraš ful vlečt, da malo ven priteče, in to je za naši punčko malo prehudno.

clock-img

06.08.2008, 10:25

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

Mi imamo Aventov magični lonček in nam nič ne toči. Smo zadovoljni z njim.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

clock-img

06.08.2008, 13:28

clock-img

Bibek

pencil-img

27

mi smo imeli lonček iz dm, mislim, da je nuby, nič ne poliva, pije pa z lahkoto
lp

clock-img

06.08.2008, 14:06

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

naša ni marala nobenega, mislim pa da je nuby daleč najboljši, vsaj kar se (ne)puščanja tiče

clock-img

06.08.2008, 15:25

clock-img

sonchek

pencil-img

3445

mi imamo enega s slamco, ker naša drugače niti noče piti...in se lepo zapre za na pot in nič ne poliva...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

clock-img

08.08.2008, 08:57

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

NUBY je zakon, vsi aventovi pa chiccovi puščajo.Sprobano.Pri drugem otroku bom kupovala vso kolekcijo od Nubyja.Po vrh vsega se nubi lahko zašraufa na aventove flaške in ti ravno tko ne bo puščalo.Npr. če že imaš avent , pa kupiš samo navoj od nubyja.

clock-img

08.08.2008, 08:58

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Slamoce ti odsvetujem ,ker se težko čistijo in potem se ti še plesen začne delat v njih.Moraš mislit na vseuser posted image .

clock-img

13.08.2008, 12:47

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

IZVIRNO SPOROČILO: mala zirafa

NUBY je zakon, vsi aventovi pa chiccovi puščajo.Sprobano.Pri drugem otroku bom kupovala vso kolekcijo od Nubyja.Po vrh vsega se nubi lahko zašraufa na aventove flaške in ti ravno tko ne bo puščalo.Npr. če že imaš avent , pa kupiš samo navoj od nubyja.

jaz nevem kako vam puščajo naša ima vse barve nastavkov in nič ne teče, samo včasih če odtane v nastavku malo vode kapne ven, ampak samo kapljicauser posted image

clock-img

14.08.2008, 21:28

clock-img

MojcaG

pencil-img

710

noče niti povohati magičnega lončka. se uči piti kar iz kozarca.

clock-img

14.08.2008, 22:06

clock-img

mišk

pencil-img

2527

IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007

naša ni marala nobenega, mislim pa da je nuby daleč najboljši, vsaj kar se (ne)puščanja tiče

Se podpišem.

Jst bi jo tudi rada od flaške odvadila, ampak očitno bomo morali it kar direkt na kozarec. Sprobali pa smo vse možne nastavke od Aventa (mehki, trdi), Nukov lonček, Nuby. Nuby edini popolnoma nič ne poliva.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem