writing-img

Lord of the dance

clock-img

18.05.2008, 20:50

clock-img

Boni3

pencil-img

459

Sem bila včeraj na predstavi (no bolje rečeno na spektaklu) in je bilo čisto noro!!! Kaj to delajouser posted image user posted image user posted image  Sem še danes tolk pod vtisom,da sem mogla še vam povedat. A je bil še kdo drug? So pa res težki profiji. Ploskala sem pa tudi tolk,da imam kar musklfibr. Skratkauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.05.2008, 21:14

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

Res je bilo super! user posted image

Edino to smolo sva imela, da sta dva norca s fotoaparati pred nama sedela, in žal nista naredila samo 3 slike za spomin. user posted image

clock-img

18.05.2008, 21:16

clock-img

Nogavica

pencil-img

3170

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija

Edino to smolo sva imela, da sta dva norca s fotoaparati pred nama sedela, in žal nista naredila samo 3 slike za spomin. user posted image

Upam, da en od teh norcev ni bila moja mama. user posted image  Je še danes čisto paf in nam teži s fotkami.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

clock-img

19.05.2008, 06:46

clock-img

srki

pencil-img

9222

Nisem bila, verjamem pa, da je bilo noro in lepo.

clock-img

19.05.2008, 07:18

clock-img

naja17

pencil-img

2696

Jaz sem bla, jaz sem bla... Ful dobrrroooooo.... Ma to so premale besede za tak spektakel... Res so vau...

clock-img

19.05.2008, 08:16

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija

Upam, da en od teh norcev ni bila moja mama. user posted image  Je še danes čisto paf in nam teži s fotkami.

Ne, sta bila dva moška, en mali je sicer bil z mamo, je moral biti pa res velik oboževalec, ker je imel tudi kapco Lord of the Dance na glavi. user posted image

clock-img

19.05.2008, 08:39

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

meni je pa zelo žal ker nisem šla saj nisem imela varstva za malo. Naslednjič ko pridejo grem pa 100%user posted image

clock-img

19.05.2008, 08:54

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

meni je pa zelo žal ker nisem šla saj nisem imela varstva za malo. Naslednjič ko pridejo grem pa 100%

Čez 8 let, ne boš več potrebovala varstva

clock-img

19.05.2008, 09:24

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

Zakaj čez 8 sem dobila info da čez 3-4 letauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem