writing-img

Luštne knjige za otroke

clock-img

09.09.2013, 13:58

clock-img

Nusika35

pencil-img

119

Živjo punce, rabim vašo pomoč :-) Imate predloge za kakšne luštne knjige za otroke stare 6 let? Iščem za darilo za punčko od znanke, pa nekako nimam prave ideje. Sicer smo pri nas kar bralni, ampak tokrat pa imam res nekako prazno glavo in brez idej ... bi pa kakšno novejšo knjigico mogoče, če ste kaj spremljale :) Hvala za predloge :)

clock-img

09.09.2013, 17:56

clock-img

mini86

pencil-img

6050

kaj pa mogoče tiste knjigice za pečt..
ne vem peciva za princeske, mafini za princeske..glih vidla v šparu za ene 6,99

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

23.09.2013, 00:46

clock-img

Aika77

pencil-img

61

Nam so blazno všeč knjigice od Dese Muck. Ta nova serija Čudežna Bolha Megi je fenomenalna. Te njene knjige so nasploh zelo poučne, otroci pa jih itak imajo radi, ker so poleg prisrčnega pripovedovanja ponavadi tud lepo ilustrirane. Tale nam je najboljša - bernardinec Karli :) Ful vam priporočam!

clock-img

26.09.2013, 21:35

clock-img

Mipka

pencil-img

82

Tudi sama bi predlagala Deso Muck. Ona je ena redkih pri nas ki zares naredi stvari tako kot je treba. In njene knjige so zares vrhunske, naši otroci jih imajo zelo radi. So zelo poučne in imajo svoj smisel, ker so tako realne, se skladajo s svetom. Tudi sama jih priporočam vsem mamicam :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem