writing-img

Luštne trenirkice - kje?

clock-img

09.06.2006, 08:56

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Naša tamala gre v vrtec najraje v trenirki. Jeseni sem ji kupila take luštne v CA, pa zraven so imele še majčko z dolgimi rokavi. Res fajn! Zdaj so ji že skoraj premajhne, pa me zanima, kje bi dobla kakšne luštne trenirkice, velikost recimo 98/104, pa Championa ne bi, ker za v vrtec gurat in vsak dan prat mi je škoda dajat po 10 ali več jurjou?

clock-img

09.06.2006, 09:04

clock-img

Anonimen

Jaz spodnji del kupim vedno enak za Tiborja, v H&M, ker ima spodaj patent in so malo stisnjene in to mi je pri fantovskih všeč in praktično. Ampak trenutno vsaj fantovskih nimajo. Imeli so trojne kosmatene, zdaj pa tudi teh ni več.
Potem bi šla jaz opogledat še v Zaro, morda se kaj najde.

clock-img

09.06.2006, 09:04

clock-img

Anol

pencil-img

299

Živ,

Včasih so imeli luštne v SU-SU - ju v Dravljah, ampak že dolgo nisem bila tam, nameravam pa tja v prihodnjem tednu. Prilagam link, kjer boš najdla točno lokacijo http://www.susu.si/kdo.htm.

Anol

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

clock-img

09.06.2006, 09:07

clock-img

ronja5

pencil-img

677

V bistvu sem ti hotela samo user posted image , ker pupo oblačiš v trenerke za v vrtec.
Vsak dan opazujem uboge pupike v krilcih in oh in sploh štunfkih, ki nebogljeno stojijo pred igrali v vrtcu. Pa kaj razmišljajo njihovi starši? Da so obešalniki za lepe cunjice al kaj?! Matr me to prav jezi.

clock-img

09.06.2006, 09:21

clock-img

asso

pencil-img

3700

Naša ima od rojstva skoraj non stop trenirke, ker se mi zdi, da je v tem najbolj komot. No, če gremo kam tako na sprehod, ali kam drugam ji oblečem tudi kaj "lepšega", ampak večina so v uporabi trenirke.

Lahko ti samo povem, da jih veliko dobiš v Italiji, če greš kaj "mimo" jih boš dobila veliko izbiro.

Jaz kupujem za doma večina samo spodnje dela (po cca. 6€) imam pa jih tudi veliko v kompletu (za cca. 14€ - nekatere malo manj, druge malo več)... in to zelo dobre kvalitete...

Pri nas žal ti ne vem svetovati kje bi lahko kaj dobila.

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

clock-img

09.06.2006, 09:26

clock-img

beti 1

pencil-img

1684

Viv, ena mi je pred kakšnim mesecem, ko smo imele podobno debato, rekla, da imajo veliko izbiro v Pikapolonici na Rudniku v Ljubljani, samo ne vem če jih imajo še.
Če odkriješ kakšno dobro štacuno se močno priporočam, Žiga je tudi daleč najraje v trenirki, pa zlo fensi se mu zdi, če je komplet.

clock-img

09.06.2006, 09:27

clock-img

san

pencil-img

4176

V h&m-u, pa v Emporiumu se včasih kaj najde, pa tudi v Zari.

Lp, S.

clock-img

09.06.2006, 09:27

clock-img

viv_

pencil-img

9144

ronja5 - sej, tamala je bolj pametna kot mati user posted image user posted image  Jaz bi jo že kaj naštimala, pa se zadnje čase ne da... Ona bi trenirko in konec! No saj, je res najbolj komot...

Isto je s čevlji... Od bratranca je podedovala ene zgurane NIKE superge in so zakon. Samo še to nosi...

clock-img

09.06.2006, 09:31

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Trenirke ali kavbojke,so mi zakon za vrtec.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

09.06.2006, 10:20

clock-img

Anonimen

Mi jih kupujemo v Turbo Limaču na Hrvaškem.

100% bombaž, v kolekciji je več različnih modelov hlač, majic, zgornjih "jopic", cena za hlače je 30 kun. Če greste kaj na morje na Hrvaško, poglej user posted image  user posted image

clock-img

09.06.2006, 11:24

clock-img

viv_

pencil-img

9144

O Mič hvala... Smo veliko v Puli, bom pogledala.

clock-img

09.06.2006, 12:34

clock-img

A-N-J-A

pencil-img

2557

Jaz naši vse kupim v Benettonu,ker je suha pa dolga in ji njihov kroj odgovarja.
Zadnjič sem glih kupla trenirko,cel komplet za 5300 sit.Je pa zgorni del na zadrgo in BREZ kapuceuser posted image .

clock-img

09.06.2006, 12:54

clock-img

Anonimen

upssss...sem površno brala tvoj post...

Da se popravim:
30 kun so do številke 86, za naprej cene ne poznam. Imajo pa tudi večje številke, nečakinja kupuje za 12 let (pravi, da je "poceni")  tako da bi morali imeti tudi tvojo številko user posted image

clock-img

09.06.2006, 22:33

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

Naša Ana sicer nima rada krilc user posted image .Vem pa, da od parih prijateljic hčerkice prav želijo biti v oblekicah ali krilcih. Mogoče bo pa Julija drugačna.

Meni osebno pa mama ni nikoli oblekla trenirko za v vrtec ali šolo, pa sem ravno tako plezala po igralih, če je volja se vse da user posted image , so pa pač kdaj žabice strgane. Pa enkrat sem ene nove čevlje uničila na toboganu. Ampak ona je imela pač tako filozofijo, tako da se jaz še zdaj zelo težko spravim v trenirko (razen, če grem tečt).

clock-img

10.06.2006, 12:55

clock-img

dory

pencil-img

8852

Jst sem mu jo kupla v H&M, sem jih pa dons zjutri gledala v championu ful lustne :)

clock-img

10.06.2006, 13:50

clock-img

jasnika

pencil-img

887

ronja5 in kaj je po tvoje narobe, če gre punčka v krilu v vrtecuser posted image user posted image user posted image
moja gre ful rada v krilu al pa v obleki in ji je čist komot, seveda pa gre tud v hlačah, trenerki
ČE OTROK NEBOGLJENO STOJI MED VRATI DVOMIM DA JE ZATO KRIVO KRILOuser posted image
malo si se prehitela z tvojim razmišljanjemuser posted image

clock-img

10.06.2006, 13:57

clock-img

Anonimen

js pa mojo najraj oblačim v bombažne hlače pa majčke, ne prov trenerke k se mi za zdele zdijo kr prevroče. hlače dobiš recimo v hmju...na tak princip kukr jih je mela zanč mirna na gibiju iz merkatorja recimo. se mi zdi najbl fajn da se otrok lohk giba neovirano. men grejo ful na jetra razne kavbojke in njim podobne hlače k se še prepognt ne more normaln. za sem pa ke če greš kam na leuš že za v vrtec pa doma valat so pa bombažne jazz pants tabolš!

clock-img

11.06.2006, 00:06

clock-img

Anonimen

Jst sem mela za v vrtec vse drugo, samo trenerk ne, ker jih nisem marala in jih se danes ne (raje te jazz hlace al karkoli pac je) in sem se tut v oblekcah v peskovniku igrala, res pa je, da nikol nisem marala se lih valjat po tleh, ker mi ni blo do tega, da bi bla vsa umazana. user posted image

clock-img

12.06.2006, 13:29

clock-img

PETRA-26

pencil-img

20

Evo, jest našemu frkolinu kupujem trenirke samo v Čarmanu na Trati, ker so res fajn ( bombažne ) in še ful poceni ( spodnji del je npr.1500 sit )....za po tleh drajsat mi je res škoda dat velik denarja. Za punčke imajo noro izbiro, za fantke malo manj, ampak se vseen najde kaj pametnega. pri nas velja sistem "peri i nosi ", tko da so trenirke skoz v pralnem stroju in sušilcu, pa so še vedno fajn.....user posted image user posted image

clock-img

12.06.2006, 14:21

clock-img

viv_

pencil-img

9144

IZVIRNO SPOROČILO: teja.

Jst sem mu jo kupla v H&M, sem jih pa dons zjutri gledala v championu ful lustne :)

teja., v championu sem gledala so po 15.000 Sit, tok pa ne dam. Mi je pa 2 mač!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem