writing-img

Lubenice in melone

clock-img

19.06.2005, 21:12

clock-img

schnappi

pencil-img

18

Pozdravcek. Zanima me kdaj ste svojim malčkom začele dajati lubenice in melone in na kasen način- zmiksano, pretlačeno, ali so kar sami sesali in " grizli"; ali samo narezano na male koščke
Hvala ; aja naš je star šest mesecev in ze nekaj casa uvajamo gosto hrano

clock-img

19.06.2005, 21:17

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Jaz sem malemu dajala melono že kar hitro,okrog 6.meseca, običajno sem mu jo zmiksala s paličnim v bananino kašico. Sicer pa lubenice papca zdaj, ko je sezona. Star bo leto.

Mislim da mu lahko daš. Sadeža sta vodena, sladka in če ju primešaš h kakšnemu gostejšemu sadežu ali k navadnemu jogurtu, bo okus veliko boljši!

Dober tek!:kava:

clock-img

19.06.2005, 21:20

clock-img

Urška*

pencil-img

1286

Ojla!

Jaz sem tudi že spraševala za lubenico:

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?pogled=1&id=43664&idk=88

Takrat je bil Žan star cca.5,5 mescev. Ti kar daj, moj jo ima zelo rad! Samo se pripravi, ker bo lulal 100/h!:)-:)-

Aja melono sem mu tudi že dala, pa je blo tud vse ok, samo je nima kaj preveč rad. Se ne čudim.

lp:)

clock-img

19.06.2005, 21:22

clock-img

Urška*

pencil-img

1286

Aja, jaz tudi z paličnim zmiksam do gladkega, ker ne prenese koškov. Mu kar dviguje. Probaj najprej pretlačeno, pa boš vidla če bo hotel papcat ali ne.

clock-img

19.06.2005, 21:27

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Jan je danes prvic jedel lubenico in mu je zelo vsec. Lani je bil pa se premajhen.
Pomoje je boljse, da se odzeja na tak nacin kot s kaksnimi sladkimi sokovi.

clock-img

19.06.2005, 21:34

clock-img

schnappi

pencil-img

18

O, hvala, jutri nas torej spet čaka nekaj novega za papat:bravo:

clock-img

19.06.2005, 23:36

clock-img

Pika10

pencil-img

159

Moj 6-mesečnik obožuje melono kot mami. Jaz mu jo dam kar za cuzat, če se pa kaj odlomi, jo pa vrže ven ali pa jo prežveči. Miksam ničesar, ker je dobro da se navadi tudi koščkov, včasih jo malo pretlačim. Lubenica pa še čaka v hladilniku za jutri.

clock-img

20.06.2005, 07:17

clock-img

mirka

pencil-img

295

Jaz že kar dolgo dajem vse po koščkih( že polovico jabolka sem jai dajala kar v roko kar zgodaj pomoje okol 7-8-meseca). Saj pol lepo grizlja in ama ven pljune če ima prevelik košček v ustih.

Zdaj ji pa dajem vse v roko od lubenice, jagode, češnje je tud že jedla in včasih ji kakšn apeška uide - pa nič hudega saj jo pokaka:)Tudi zelo uživa če je sama. Sem ji npr. dala peško ven iz čepšnje pa je še okusit ni hotla. Samostojnost je Anina vrlina ni kaj:):bravo:

Adijo!
M:rozica:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem