writing-img

Lulanje

clock-img

09.04.2007, 01:12

clock-img

lojzika

pencil-img

1052

No ko si na začetku odvajanja. Ko se pelješ z avtom pa malega pritisne lulat. Vstaviš na prvem primernem mestu pa hlače dol pa lulat.

No kako pa je s tem ko ni bižnjega grmička, a je dopustno da polula gumo od avtomobila?

Kam vse ste dajale svoje otročke lulat. Kaj je bilo takšnega za kar ste prej rekle da ga nikoli ne bi dale?

clock-img

09.04.2007, 07:16

clock-img

Anonimen

Gume mu ni treba polulat, ker najbrž nima potrebe markirati terena.

Sicer pa nismo imeli takih težav. Če je rekel, da ga lulat, smo pač rekli, naj malo počaka, da najdemo primerno mesto. In je vedno brez problema počakal. Primerno mesto pa se mi zdi povsod, kjer je stranišče ali trava, nisem komplicirala. Sicer pa smo, če smo šli na kakšne daljše razdalje, kar plenico naštelali. Res pa se ni nikoli vanjo polulal.

clock-img

09.04.2007, 08:44

clock-img

caillou

pencil-img

1854

Ustavljamo  na primernih  mestih in  polulamo vse kar štrli iz tal.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

clock-img

09.04.2007, 08:50

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

Moja pikica se tudi zdaj odvaja in sem jo do zdaj dvakrat peljlala v avtu, brez pleničke (krajše razdalje).  Ko je rekla, da jo lulat, sem ustavila in jo dala lulat. Saj ne rabi zdaj gume lulat user posted image  .

clock-img

09.04.2007, 18:54

clock-img

srki

pencil-img

9222

Podobno kot pri Splišni.

clock-img

09.04.2007, 18:59

clock-img

Anonimen

lulamo tudi na planem :) če tiši pač tiši

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem