writing-img

Lumpi plenice

clock-img

06.12.2007, 14:42

clock-img

ALEKSA13

pencil-img

178

Zanima me, kako ste zadovoljne oz. kakšne izkušnje imate z Lumpijevimi plenicami. Moj fantek je bil po Pamperskah večkrat premočen, sem pa poskusila Z Lumpijem, pa sem zadovoljna - zaenkrat. LP

clock-img

06.12.2007, 14:57

clock-img

srki

pencil-img

9222

Jaz sploh ne vem, kaj sem na začetku te Pamperske kupovala, ker niso čisto nič boljše od lumipijevih. Tudi sestra pravi, da pamperske premočijo, jaz ne vem, ali je to naklučje, ali pa ti fantki tako spretno lulajouser posted image .

Skratka, jaz sem bila z Lumpijem zadovoljna.

clock-img

06.12.2007, 15:00

clock-img

Anonimen

Meni so bile ok, dokler smo jih uporabljali.

clock-img

06.12.2007, 19:09

clock-img

benika

pencil-img

7793

Nam so tako Pamperske kot Lumpijeve plenice premočile.

clock-img

06.12.2007, 19:15

clock-img

Anonimen

Meni pa se zdi, da niso tako ugodne, kot npr Mullerjeve ali Leclercove,.....

Jaz Lumpija ne bom več kupila, ker so drage, pa približno iste kvalitete kot tiste ta pocenske.
Pampersk pa imam še pol paketa, ampak jih sploh ne uporabljam. Se mi zdi, da je tista kemikalija direktno na ritki.

Najboljše so bile zaenkrat Mullerjeve.

Meni so drugače samo 2x premočile. To pa zato, ker nisem bila dovolj natančna pri previjanju.

clock-img

06.12.2007, 19:17

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Lumpi plenice so meni najslabše izmed vseh možnih plenic. prepuščajo še lularijo no....

še vedno sem zvesta mullerjevim in pa za ponoči active fitkam.

Tudi hoferjeve pleničke menda niso slabe.

clock-img

06.12.2007, 20:13

clock-img

only_me

pencil-img

392

Ko sem lumpijeve probala,sem ugotovila, da čez pamperske jih pa ni. Ker Lumpijeve se mi zdi, da majo oni žele al kaj se naredi, ko se mali popila, ful trd. Pri pamperskah je dosti bolj mehko.

clock-img

06.12.2007, 20:25

clock-img

aleks7

pencil-img

21

js sm tudi za pamperske, sm probala lumpijeve, pa mi niso všeč, se mi zdi, da so bolj grobe, pa da take trde postanejo, ko se polula.

clock-img

06.12.2007, 22:08

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Najboljše so bile zaenkrat Mullerjeve.

Se podpišem. Naša je imela po vseh ful vneto ritko (vključno s pamperskami - prenašala je le tiste za newborna) - razen po Mullerjevih.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

10.12.2007, 23:08

clock-img

nerka

pencil-img

134

nevem jst sm jih ravno danes kupila cist za foro da probam ker sm tle vidla, in se mi zaenkrat zdijo ok. bomo vidla kako bo.. drugace uporabljamo pampers, in sem tudi zelo zadovoljna, se nikoli nam nobene niso premocile... user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem