writing-img

Luna

clock-img

26.12.2004, 22:18

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

A pri vaših malčkih kaj vpliva luna? Pri nas je bilo danes kr pestro. Smo zelo malo spali, jedli (se še vedno polno dojiva) smo le trikrat po par minutk cel dan in bilo zelo tečni. Sem že tuhtala, kva za vraga mu je, pol pa pogledam na koledar in jo zagledam, hinavko. Luna je:zmeden:. Upam, da bo jutri bolje.
Drugače vam pa vsem želim en lep teden, zadnji v tem letu.:sloncek:

clock-img

26.12.2004, 22:23

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Uh, a to je blo:ups:. Jaz sem že cel dan tečna ko:hudicek:, Joe nabija računalniške igrice in ne govori (njegova oblika tečnobe, še dobro, da imava vsak svoj kompjuter, sicer adijo RR), mali pa je bil sicer večino dneva pravi:angel:, popoldan pa je imel en napad neizmerne tečnobe.

Še dobro, da lahko okrivimo koga drugega:)-.

clock-img

26.12.2004, 22:33

clock-img

Anonimen

Hja, pri nas je blo zlo pestro..pa nismo več :duda:.
:(

clock-img

26.12.2004, 22:36

clock-img

Anonimen

Pri nas je imel pa samo Tibor en napad aktivnega hiper plesa z metanjem po tleh in petjem do onemoglosti. Uno je pel: Mojster Miha, bomo zmogli? Mojster Miha, bomo, ja! Sicer smo pa dan preživeli dokaj mirno, sploh nisem vedela, da je polna luna.

clock-img

26.12.2004, 22:47

clock-img

maja24-2

pencil-img

222

Jaz sem že cel dan tako tečna da sama sebe težko tpenašam je oli danes bol z miškico ker se mi zdi da to tečnobo prenašam okoli:hudicek:

clock-img

26.12.2004, 22:48

clock-img

Anonimen

Tale lunca je bila pri nas na "ta dolgem" obisku, od srede se že potepa okoli nas in našega :duda:, sicer drži, da je že dolgo ni bilo na spregled, ampak sinoči je odpeketala in smo bili danes spet vsi :):):):):):)...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem