cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Lupinica Maxi Cosi - na katere vozičke

clock-img

09.03.2008, 13:15

clock-img

JABOLKO3

pencil-img

876

Živijo!

Zanima me, če kdo ve, ali  Maxi Cosi lupinica paše še na ogrodje katerih drugih vozičkov, razen Quinny? Sem bila najprej navdušena nad Quinny Zapp, ki bi ga kasneje uporabljali kot 'marelo', pa sem ugotovila, da se naslon ne da spustiti v ležeči položaj, zato ta odpade.

Lepo nedeljo še naprej.

clock-img

09.03.2008, 13:41

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Kolikor vem paše na Quinnijeve in seveda Maxi cosi vozičke. Za druge pa žal ne vem.user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

clock-img

09.03.2008, 13:46

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Mutsyjeve s pomočjo adapterjev.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

09.03.2008, 14:54

clock-img

Pikca

pencil-img

1988

mislim, da gre tudi na TFK Buggster, ki je podoben zappu, le da je malo večji in naslon gre v polležeč položaj

clock-img

09.03.2008, 15:16

clock-img

kekec in mojca

pencil-img

1977

Z adapterji gre tudi na Baby welt moon. Klikni za ogled slike vozička.

clock-img

09.03.2008, 15:38

clock-img

Inigo

pencil-img

4378

maxi cosi gre na kar nekaj vožičkov, s tem da rabiš adapterje. najbolje da povprašaš v baby centru ali pa kakšni drugi otroški trgovini - tam ti bodo znali najbolje svetovat.

clock-img

09.03.2008, 15:55

clock-img

*tajda*

pencil-img

1080

z adapterji gre tudi na firstwheels in stokke voziček

clock-img

09.03.2008, 17:36

clock-img

gaya24

pencil-img

944

Gre tud na Bugaboo, če dokupiš adapterja (40evr)

clock-img

09.03.2008, 19:35

clock-img

l.daisy

pencil-img

1702

pa na hartane in teutonie... z adapterji... 

28.05.2008: 1 + 1 = 4

clock-img

09.03.2008, 19:36

clock-img

Anonimen

Pa na Traxxe.

clock-img

09.03.2008, 19:39

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3
Zanima me, če kdo ve, ali  Maxi Cosi lupinica paše še na ogrodje katerih drugih vozičkov, razen Quinny? Sem bila najprej navdušena nad Quinny Zapp, ki bi ga kasneje uporabljali kot 'marelo', pa sem ugotovila, da se naslon ne da spustiti v ležeči položaj, zato ta odpade.

Pa kaj ti si mislila imeti zappa že od vsega začetka in  user posted image  skoz v lupinici prevažat? Ker dejansko v zapa sedet ne bi mogel it prej kot pri ene 7ih, 8ih mesecih, pa še to je kmalu, do takrat bi ga pa skoz v lupinici mela? user posted image
No, tvoja stvar, ampak lupinice niso najbolj priporočljive za prevažanje user posted image  v vozičkih. Samo mnenje.

clock-img

09.03.2008, 20:21

clock-img

JABOLKO3

pencil-img

876

Hvala vsem za odgovore, če sem prav razumela, gre ta lupinica praktično na večino vozičkov, vendar z adapteriji. Bom šla še malo pogledat v BC ostale variante.

Hothien - imamo zelo udoben voziček z velikimi kolesi in s košaro, primeren za od rojstva dalje, vendar se nanj ne da namontirat lupinica, je pa včasih praktično, da ni treba otroka budit in prestavljat iz lupinice v voziček, če samo nekam skočiš za kratek čas. Pričakujem pa tretjega otroka in smo 'marelo' pri prvih dveh tako zdelali, da bomo morali kupiti novo, pa sem mislila, da bi bila to rešitev, da bi na začetku uporabljala ogrodje za lupinico, potem pa namesto marele. Vsekakor pa je pri meni pogoj tudi za marelo, da se naslon spusti v ležeči oz. polležeči položaj, saj večje otroke daš v voz, ko so utrujeni in potem navadno hitro zaspijo.

Hvala še enkrat vsem za nasvete.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem