writing-img

Lupinica PEG PEREGO

clock-img

03.07.2009, 10:08

clock-img

maša06

pencil-img

26

Oj
Zanima me kako ste kaj zadovoljne z lupinico peg perego in če katera ve kje jo je možno dobiti ugodno. Če jo pa katera prodaja pa tudi lahko pove. Zanima me barva cotallo 09

clock-img

03.07.2009, 13:44

clock-img

mucek1

pencil-img

38

nikoli ne bi izbrala druge. praktična in super. ne pozabi na podstavek za v avto ni ga čez to praktično zadevo samo priklopiš.user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.07.2009, 14:48

clock-img

pomar*ANČA*

pencil-img

1685

IZVIRNO SPOROČILO: mucek1

nikoli ne bi izbrala druge. praktična in super. ne pozabi na podstavek za v avto ni ga čez to praktično zadevo samo priklopiš.user posted image user posted image user posted image user posted image

se popolnoma strinjam, ta kombinacija je user posted image user posted image

clock-img

03.07.2009, 16:04

clock-img

AKP

pencil-img

1004

IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA*

IZVIRNO SPOROČILO: mucek1

se popolnoma strinjam, ta kombinacija je user posted image user posted image

Ta kombinacija je res user posted image

< Sporočilo je popravil AKP -- 3.7.2009 16:05:05 >

clock-img

03.07.2009, 17:01

clock-img

VRTNICA84

pencil-img

728

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

clock-img

03.07.2009, 18:37

clock-img

metka_zone

pencil-img

532

Punce,zdaj pa samo malo!!!!!!!!!Imela sem in ga bom spet imela PP in isofix, tukaj ni govora.Ampak če sem prav prebrala,ga samo priklopite?Jaz vem,da sem ga dala v podstavek,nato pa še z pasom prevezala.Kaj to dejansko ni potrebno ali kaj?Dajte mi prosim razložit,da se ne bom še enkrat user posted image  na ta avtosedež.Ker drugače mi je super,le veliko zafrkancije in živcev mi je že šlo.
Lp

clock-img

04.07.2009, 19:20

clock-img

maša06

pencil-img

26

Oj
sem vesela da ste z lupinico zadovoljne! Kater podstavek je pa potem boljši?

clock-img

05.07.2009, 21:40

clock-img

pigor

pencil-img

24

IZVIRNO SPOROČILO: metka_zone

Punce,zdaj pa samo malo!!!!!!!!!Imela sem in ga bom spet imela PP in isofix, tukaj ni govora.Ampak če sem prav prebrala,ga samo priklopite?Jaz vem,da sem ga dala v podstavek,nato pa še z pasom prevezala.Kaj to dejansko ni potrebno ali kaj?Dajte mi prosim razložit,da se ne bom še enkrat user posted image  na ta avtosedež.Ker drugače mi je super,le veliko zafrkancije in živcev mi je že šlo.
Lp

A se ti hecaš?

Upam, da nisi blond user posted image

Glih to je fora podstavka, da sam postaviš, klik, in odpeleš. Pa še bolj varno je.

clock-img

06.07.2009, 10:37

clock-img

MATEJKA_

pencil-img

1170

IZVIRNO SPOROČILO: metka_zone

Lp

obstajata 2 nastavka - isofix in navaden. odvisno je pa tudi od letnika sedeža. pred 2008 je pri PP bil obvezen navadni, od 2008 pa imajo tri-fix sistem, kjer ga ne rabiš. isofix je verjetno praktičen, meni se je zdel predrag. tako sem lupinico uporabljala brez kakršnegakoli nastavka. samo s vpasi in je vse super ****cioniralo, čisto enostavno. poglej na peregotovi strani ali pri mami.si, tam najdeš navodila kak se pripne.

aja vsem, ki želite še kaj od PP kupiti - na mami.si imajo vsakega 10. v mesecu 10% popusta. meni se je ful splačalo, ker sem takrat kupla vse v kompletu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem