writing-img

Lupinica peg perego

clock-img

04.08.2008, 15:43

clock-img

baby11

pencil-img

12

Pozdravljeni!

Sem tik pred nakupom vozička. Zelo všeč mi je model Peg perego Pliko P3 modular system tri-fix.  Težave se je pojavila, ko sem v trgovini dvignila lupinico omenjenega modela. Zdi se mi zelo težka.
Prosim vse, ki imate izkušnje z omenjenim modelom, da mi posredujete kakršnokoli informacijo v zvezi s tem.
Hvala že vnaprej

clock-img

04.08.2008, 21:23

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

IZVIRNO SPOROČILO: baby11

Zdi se mi zelo težka.

Se navadiš user posted image . Jaz sem jo nosila vsak dan cca 2krat iz 3. nadstropja po stopnicah - z dojenčkom noter, seveda. Ma nič, kaj. Sistem je super, spečega dojenčka enostavn prestavljaš iz avta na ogrodje vozička. Voziček soliden. Mene je "motilo", ker se ga zelo težko potiska (vodila) z eno roko (tamal je bil antivozičkar in se je pretežno drl notri - pol sem pa v eni roki nosila njega z drugo roko pa "šofirala"). Drugače pa mu ni kaj očitati - zložen je takoj, v prtljažnik gre tudi malo manjši (Clio, recimo), voziš ga lahko tudi po makedamu,... Aja, jst sem mela Pliko P3 - ampak zasnova je pomojem enaka.
Mi smo imeli sposojenega, ko je bil Žiga dovolj velik, da je samo še sedel v vozičku, smo kupili drugega (lažjega, bolj vodljivega in takega, ki se drugače zloži).

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

07.08.2008, 16:15

clock-img

Soncnica Sandra ***

pencil-img

8688

Tudi mi imamo PP Pliko P3 on track, modularni sistem.
Sem ful zadovoljna z njim. Glede na to, da je cena 420€ kar nizka, za to kar dobiš (košara, športni del, lupinica, nastavek za lupinico, ogrodje, zimska vreča, dežna prevleka, torba), se mi zdi da je ta voziček ful uporaben user posted image .
Pa lahko kombiniraš, daš košaro dol, v avto samo ogrodje, pol pa lupinico namontiraš gor 1 2 3 pa že lahko dirkaš naprej.

LP

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

clock-img

07.08.2008, 22:03

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Ne vem, drugih lupinic sploh nisem probala nest tako da ne vem, ali je PP težka ali ne. user posted image  Sem pa zelo zadovoljna (bila) z njo, ker je namestitev v avtu preprosta, ko greš ven jo samo dvignep in odneseš... Pri nas se je super obnesla. In upam, da se bo kmalu spet, zato jo hranim.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem