writing-img

Lupus in zanositev

clock-img

19.05.2008, 11:38

clock-img

Malincek

pencil-img

25

En prisrčen pozdravček vsem puncam, pa fantom, če jih je kaj tule gor! user posted image

S fantom se meniva, da bi počas bilo treba kako štručko user posted image  nabavit imam pa nekaj vprašanj
Imam lupus, ne sistemski, pač pa diskoidni, kožni. to je avtoimunska bolezen, sicer zaenkrat brez kakšnih problemov, pa me vseeno zanima, če ima mogoče katera izkušnje s tem in z zanositvijo ter kasneje nosečnostjo?
toliko zaenkrat, se še oglasim :)user posted image

Malincek

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 19.5.2008 15:21:19 >

clock-img

19.05.2008, 12:59

clock-img

lily32

pencil-img

1064

žal ti ne morem pomagati, bi ti pa svetovala, da preimenuješ temo (npr. lupus in nosečnost). mislim, da boš tako prej dobila kakšen pozitiven odziv. Lp in srečno user posted image

clock-img

19.05.2008, 13:56

clock-img

lily32

pencil-img

1064

samo preverjam, ali se da zamenjati naslov teme. Očitno se da, klikneš na "uredi" in lahko spremeniš naslov teme user posted image

< Sporočilo je popravil lily32 -- 19.5.2008 13:59:07 >

clock-img

19.05.2008, 14:02

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Pozdravljena Malincek in dobrodošla med namiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz ti nebi znala pomagati, če lahko, nam povej kaj o tej bolezni pa mogoče kaj čujemo okoli in ti povemouser posted image
Kakšni so znaki te bolezni?
Lahko pa se obrneš na Admina, da ti zamenja naslov teme, kako pa do njega, pa ti bo povedala kakšna, ki je že dalj časa na forumu jaz žal nevemuser posted image
Želim da tudi ti hitro postaneš srečka user posted image

clock-img

19.05.2008, 14:54

clock-img

Malincek

pencil-img

25

Zdravo!
Ne najdem uredi gumbka user posted image
Lupus je avtoimunska bolezen, od 10 ljudi ki zboli zanjo je 9 žensk največkrat v času pubertete in mislim da je to povezano s hormoni. Zaenkrat imam samo flekce na obrazu, lahko pa bi se poslabšala in potem ti lahko prizadene notranje organe (nekako tako kot luskavica, lahko jo imaš samo na koži, lahko pa v notranjosti). Mogoče je povezana tudi z KT, čeprav to zanikajo. Meni pa se je pojavila ravno takrat enkrat ko sem začela z KT.
Jedla sem tablete za malarijo in potem dobila norice pri 22 letih. Takrat sem prenehala z vsemi tabletami, tudi KT.
Tako da sedaj ko se počasi odločam za otročka user posted image , me malo skrbi in iščem izkušnje pri drugih :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem