writing-img

M

clock-img

09.10.2006, 11:33

clock-img

JEŠA

pencil-img

131

user posted image .............

Punce rabim pomoč. Naslednji mesec začnem s postopkom, ampak se je malček zapletlo. Prejšnji ponedeljek bi morala dobit user posted image , pa je ni od nikjer,...... Ponavadi jo imam na 33-34 dan. Danes pa smo že 40 dan in je še ni.... v petek 37. dan sem delala test in je bil negativen (v to nisem niti dvomla)...... Kaj je mogoče vpliv antibiotikov, ki sem jih jemala....

Vedno sem želela, da jo ne dobim, sedaj pa ko hočem da pride je NI........user posted image user posted image user posted image user posted image  Sedaj se mi bo vse prestavlio....

Kaj naj naredim, da jo dobim ima kdo kakšen domač recept????????????

Hvala, LP JEŠA

clock-img

09.10.2006, 11:46

clock-img

teri

pencil-img

375

Nimaš kaj študirat,pejdi k g.Obvezno.Naroči se danes.Pa srečno!

clock-img

09.10.2006, 16:21

clock-img

nity

pencil-img

15

ja nejbolj je da greš h ginekologu ampak je tud varjanta da ti test še ni pokazou. včasih ne pokaže takoj.

clock-img

11.10.2006, 22:41

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Upam da je user posted image izostala res zato ker si user posted image . Po mojem mnenju pa so to, kot si ze rekla antibiotiki, drugo pa zivcki. pogosto se zgodi, da pred postopkom, ko bi mogla prit in jo vse cakamo, ne pride. To je samo v glavi.Poskusi se sprostit, zal na to ne moremo vplivat.
Ampak upam da si nosecka, ti bo veliko prihranjeno.

Sedaj nas je pa pet!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem