cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

MALI LOŠINJ-Nerezine?

clock-img

30.03.2006, 10:52

clock-img

total

pencil-img

4453

Letos se verjetno odpravljamo iti sem,pa ne vem kako je? Je bila katera tle na dopustu in kako je,glede plaže,sence,maš kam iti za ven?

Lp totaluser posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

30.03.2006, 11:14

clock-img

fricka

pencil-img

751

Do 4 leta nazaj sem preživela vsa poletja tam. Je lepo, mirno in urejeno naselje, večinoma hiške s vojim kotičkom. Plaža je skalnata, delno betonirana. Takrat sem bila brez otrok in se mi je zdela enkratna, danes bi mogoče sodila drugače, ne vem. Vedno je pa bilo veliko družin z majhnimi otroki. Za žurat pa tam ni. Takrat je bila edina zabava ansambel v naselju (ne vedno) in sprehod do bližnje vasi, kjer pa so samo pošta, slaščičarna in trgovina. Mogoče je zdaj drugače, ne vem......

clock-img

30.03.2006, 11:24

clock-img

tiktak

pencil-img

268

Fricka je opisala naselje Bučanje, ki je malo stran od Nerezin. Saj misliš to, ne ? Se pridružujem njenemu opisu, lepo naselje v borovem gozdičku ob plaži. So pa na novo napeljali pesek ob delu plaže, tako da je tudi za otroke. Samo tam ni sence. Je pa čisto "družinsko" naselje.
Za zvečer se lahko sprehodiš do Nerezin, ki so v bistvu vas, tako da res ni ne vem kaj...

clock-img

30.03.2006, 11:34

clock-img

metka

pencil-img

174

Mi smo tja hodili dobrih 15 let ; mi  je še vedno všeč. In se vsako leto tja tudi odpravimo vsaj za kak vikend. Je pa res  kot sta napisali pred menoj - da je bolj umirjeno naselje in v zadnjem času tudi vse bolj privatizirano. Idealno za miren družinski dopust.

clock-img

30.03.2006, 11:46

clock-img

Anonimen

Če ste mlada družinica bo tole idealen kraj za vaše počitnice...tut mi gremo letos v Bučanje z 3 mesece starim dojenčkom za en mesec:user posted image Je kar nekaj sprehajalnih poti- vglavnem vse med borovim gozdičkom, tudi vse hišice so v senci...Čakaj, ti bom poskusila najti en dolg opis Nerezin-se je pred dobrim mesecem ena ful potrudla-se mi zdi.user posted image

clock-img

30.03.2006, 11:52

clock-img

total

pencil-img

4453

Lepo prosimuser posted image .

clock-img

30.03.2006, 20:21

clock-img

Anonimen

Total, na strani 3 pod temo izleti ni počitnice imaš opisane Nerezineuser posted image
Ne znam spravit semuser posted image niti se mi ne da razmišljat kako...

clock-img

30.03.2006, 21:04

clock-img

total

pencil-img

4453

Anonimana hvala sem našla,upam da se srečamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem