writing-img

MC - prevleka za lupinico

clock-img

08.04.2009, 20:40

clock-img

Anonimen

Alo!
Eno vprašanje ... imamo MC lupinico črne barve in je tisti notranji bombažni del že rahlo ošlesan ... no pa sem dans kupila črno barvo za strojno barvanje bombaža, pa zdaj ne vem, al naj prevleko dam v stroj na 40°C al ne ... prala sem jo sicer že na 30°C na 40 pa še ne in se bojim, da bi jo uničila ... No povejte ... ste že prale prevleko od MC lupinice na 40 in kakšen je bil rezultat????

clock-img

08.04.2009, 22:03

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

Sem že marsikatero cunjo, ki naj bi bila za do 30 prala na 40, pa ni bilo nič narobe.
Ne kompliciraj,saj ni svilena ali volnena, da bi bila toliko občutljiva tkanina.

clock-img

09.04.2009, 22:08

clock-img

*Junona*

pencil-img

6200

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Alo!
Eno vprašanje ... imamo MC lupinico črne barve in je tisti notranji bombažni del že rahlo ošlesan ... no pa sem dans kupila črno barvo za strojno barvanje bombaža, pa zdaj ne vem, al naj prevleko dam v stroj na 40°C al ne ... prala sem jo sicer že na 30°C na 40 pa še ne in se bojim, da bi jo uničila ... No povejte ... ste že prale prevleko od MC lupinice na 40 in kakšen je bil rezultat????

A potem jo llahko v stroju perem...ker na všitku je znak za ročno pranje.

Tudi jaz sem mami.:))

clock-img

09.04.2009, 23:10

clock-img

Anonimen

Ja jaz sem jo na 30 in je bilo vse ok.

clock-img

09.04.2009, 23:51

clock-img

*Junona*

pencil-img

6200

Hvala, Otika.user posted image

clock-img

10.04.2009, 00:01

clock-img

benika

pencil-img

7793

Jaz sem zadnjič prala prevleko za MC avtosedež na 40 stopinj, potem sem jo pa še posušila v sušilcu. Pa je ko novauser posted image

clock-img

10.04.2009, 00:05

clock-img

*Junona*

pencil-img

6200

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Jaz sem zadnjič prala prevleko za MC avtosedež na 40 stopinj, potem sem jo pa še posušila v sušilcu. Pa je ko novauser posted image

O, super.user posted image

Hvala.user posted image

clock-img

10.04.2009, 08:12

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: benika

O, super.user posted image

Hvala.user posted image

Se strinjam! Hvala za info! user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem